Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaKararsızım, aklım karışık.. Saçlarıma bir bakın olur mu? (Resimli)
yok canım kuaförde boyatmadım. iki renk karıştırım ben herkez hayran kaldı :) loreal tarcın bakırı iile paletteyi karıştırım oksidani 9 luktu kuzum cok güzel girdi
ya canım, seni yorucam ama sen tam olarak hangi iki rengi karıştırdın? numaralarını da ekler misin allah rızası için? kafam durdu herhalde anlayamadım ben..
ya canım, seni yorucam ama sen tam olarak hangi iki rengi karıştırdın? numaralarını da ekler misin allah rızası için? kafam durdu herhalde anlayamadım ben..
kuzum ben 35 dak. bekletimm biraz da saçtan saça fark ediyor evet tam da bu ikisi ama sen yinede iyice araştır canımm :))
yardımcı oldusam ne mutlu bana
kuzum ben 35 dak. bekletimm biraz da saçtan saça fark ediyor evet tam da bu ikisi ama sen yinede iyice araştır canımm :))
yardımcı oldusam ne mutlu bana