• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kararsızım, aklım karışık.. Saçlarıma bir bakın olur mu? (Resimli)

canım ben küllü yaptım o da tutmamıştı.

arkadaşlar bugün tarçın bakıra boyadım, biraz koyu istediğimden içine kumral kattım ama çok açık tuttu. Ben daha koyu istiyordum, bir dahaki boyamaya ne katsam koyulaşır? Ya millet içine sarı katıyo bundan daha koyu oluyor, Eki Görüntüle 623526

-bu sefer 2 tarçın 1 kumral kattım,
-gelecek sefer 1/1 mi yapayım?
-oksidanım 30 luktu, 20 lik mi kullanayım?
yardım lütfen, ben şunu istiyorum..
Eki Görüntüle 623527

Çok güzelll olmuşş bencee :D istediğin renge gelince zaten açık ya saç rengin madem daha koyu istyosun açıktan koyuya gecmek kolay o rengi bulursan geçersin die düşünüyorum ben :D

Çok güzelll olmuşş bencee :D istediğin renge gelince zaten açık ya saç rengin madem daha koyu istyosun açıktan koyuya gecmek kolay o rengi bulursan geçersin die düşünüyorum ben :D

ama o rengi bulamıyorum bi türlü..

tarçın bakır topiği var, saatlerdir okuyorum, herkes koyu tuttu diye şikayetçi benim halime bak.. :14:

saç rengi güzel ama beni bir zombiye benzetti, hiç yakışmadı. daha koyu renk tutsun diye tarçın içine ne karıştırsam bilen arkadaşlar cevap yazsın lütfen..

elimde
-syoss altın kahve var (6.7)
-syoss kumral var (7.6)

- 30 luk oksidan ?
-20 lik oksidan?

Garnier koyu böğürlene boyaya bilrsin vazgeç kumraldan ya kufore gi ki tavsiye etmem annem yaptırdı yandı saçalrı kahveye vurduk geriye:31:

images
bakır kızıl ok tatlı
Z
açık kahve bayılıyorum çok sade ve bakımlı bir renk

images
fındık kabugu benim saçlrım platin sarıydı fındık kabuguna vurdum yeşilim tırak bir renk çıktı koyu olarak sonra aktı okadar tatlı balyajlı bir renk gibi oldu uçaları sarardı tabi ebn gene kahveye boyadım:31:

Garnier koyu böğürlene boyaya bilrsin vazgeç kumraldan ya kufore gi ki tavsiye etmem annem yaptırdı yandı saçalrı kahveye vurduk geriye:31:

images
bakır kızıl ok tatlı

canım, evet o yeşilliği ben de yaşadım küllü boyamıştım. neyse aktı gitti. :43:

böğürtlen filan değil de o resimdeki hatun gibi koyu bakır olsa havalara uçucam, tarçına yukarda yazdıklarımdan ne karıştırsam da koyulaşsa? bir de hangi oranlarda?

ama o rengi bulamıyorum bi türlü..

tarçın bakır topiği var, saatlerdir okuyorum, herkes koyu tuttu diye şikayetçi benim halime bak.. :14:

saç rengi güzel ama beni bir zombiye benzetti, hiç yakışmadı. daha koyu renk tutsun diye tarçın içine ne karıştırsam bilen arkadaşlar cevap yazsın lütfen..

elimde
-syoss altın kahve var (6.7)
-syoss kumral var (7.6)

- 30 luk oksidan ?
-20 lik oksidan?
kumral 7.6 ya 20lik oksidan + olarak garnier bakır tarcın
2Q==
ben tek bakır tarcın yapmıştım ay çok hoş bir bakır çıktı ama 20lik su kullan koyu olsun çabu açılır 30 lu kullanırsan :34:

kumral 7.6 ya 20lik oksidan + olarak garnier bakır tarcınben tek bakır tarcın yapmıştım ay çok hoş bir bakır çıktı ama 20lik su kullan koyu olsun çabu açılır 30 lu kullanırsan :34:

tamam canım, acaba oranları nasıl yapsam? 1 bakır yarım kumral kullandım, açık oldu

şimdi 1/1 kumral ve bakır, yanına da 20 lik oksidanmı kullanayım? ya da tarçını azaltıp kumralı mı çoğaltayım?

bir de altın kahve 6 ile başlıyor ya, o konudaki fikrin nedir? koyu olmasıdaha mı garanti olur, acaba onu mu kullansam.

bir de çok tesekkurler, sahiden.. :16:

Son düzenleme:
benim saçlarımda bakır resimden gördüğüm kadarı ile sana o palette delux sarı dore olmaz canım imkansız cok iğrenç bi renk olur benm bakırım çok güzel resmini koyumm bi bak istersen hiç turunca da degil öyle.

tamam canım, acaba oranları nasıl yapsam? 1 bakır yarım kumral kullandım, açık oldu

şimdi 1/1 kumral ve bakır, yanına da 20 lik oksidanmı kullanayım? ya da tarçını azaltıp kumralı mı çoğaltayım?

bir de altın kahve 6 ile başlıyor ya, o konudaki fikrin nedir? koyu olmasıdaha mı garanti olur, acaba onu mu kullansam.

bir de çok tesekkurler, sahiden.. :16:
6 ile başlaması açık olucagı anlamına gelmez :13:

Bak sana dediğim o rengi al 2 .yazıdıgım , 1 kutu içinede kumralı karıştır.

Bir paket bakır yarım paket kumral. 20likoksidan 1 saat beklet :34:

valla cok güzelmiş, tesekkur ederim foto için. renk sorucam ama lütfen kuaförde boyattım deme.. :5:

yok canım kuaförde boyatmadım. iki renk karıştırım ben herkez hayran kaldı :) loreal tarcın bakırı iile paletteyi karıştırım oksidani 9 luktu kuzum cok güzel girdi

Back