canım ben küllü yaptım o da tutmamıştı.
arkadaşlar bugün tarçın bakıra boyadım, biraz koyu istediğimden içine kumral kattım ama çok açık tuttu. Ben daha koyu istiyordum, bir dahaki boyamaya ne katsam koyulaşır? Ya millet içine sarı katıyo bundan daha koyu oluyor, Eki Görüntüle 623526
-bu sefer 2 tarçın 1 kumral kattım,
-gelecek sefer 1/1 mi yapayım?
-oksidanım 30 luktu, 20 lik mi kullanayım?
yardım lütfen, ben şunu istiyorum..
Eki Görüntüle 623527
Çok güzelll olmuşş benceeistediğin renge gelince zaten açık ya saç rengin madem daha koyu istyosun açıktan koyuya gecmek kolay o rengi bulursan geçersin die düşünüyorum ben
Garnier koyu böğürlene boyaya bilrsin vazgeç kumraldan ya kufore gi ki tavsiye etmem annem yaptırdı yandı saçalrı kahveye vurduk geriye
bakır kızıl ok tatlı
kumral 7.6 ya 20lik oksidan + olarak garnier bakır tarcınama o rengi bulamıyorum bi türlü..
tarçın bakır topiği var, saatlerdir okuyorum, herkes koyu tuttu diye şikayetçi benim halime bak..
saç rengi güzel ama beni bir zombiye benzetti, hiç yakışmadı. daha koyu renk tutsun diye tarçın içine ne karıştırsam bilen arkadaşlar cevap yazsın lütfen..
elimde
-syoss altın kahve var (6.7)
-syoss kumral var (7.6)
- 30 luk oksidan ?
-20 lik oksidan?
kumral 7.6 ya 20lik oksidan + olarak garnier bakır tarcınben tek bakır tarcın yapmıştım ay çok hoş bir bakır çıktı ama 20lik su kullan koyu olsun çabu açılır 30 lu kullanırsan
bu bu garnier alma bunu alEki Görüntüle 623591
evet anladım, zaten 8.77 palette ile boyadım ilk seferinde de.. mesele koyu olmaması..
6 ile başlaması açık olucagı anlamına gelmez :13:tamam canım, acaba oranları nasıl yapsam? 1 bakır yarım kumral kullandım, açık oldu
şimdi 1/1 kumral ve bakır, yanına da 20 lik oksidanmı kullanayım? ya da tarçını azaltıp kumralı mı çoğaltayım?
bir de altın kahve 6 ile başlıyor ya, o konudaki fikrin nedir? koyu olmasıdaha mı garanti olur, acaba onu mu kullansam.
bir de çok tesekkurler, sahiden..
bu renkten boyadın mı ?
evet canım, o sarının üzerine 8.77 tarcın bakır boyadım. hatta koyulaşsın diye yarım tüp 7.6 kumral ekledim. Ama sonuç açık bir renk oldu, bak bu renk
Eki Görüntüle 623597
ama ben böyle koyu bir bakır istemiştim
Eki Görüntüle 623598
Bir paket bakır yarım paket kumral. 20likoksidan 1 saat beklet
hımmmm.. dur biraz araştırayım tam bilemedim :13:canım ben zaten bu oranda yapmıştım karışımı ama açık oldu ve 40 dk beklemiştim
sadece oksidanı değiştirmiş oluyoruz, yeterli olur mu ki? :26:
canımm ben sana rengimi kouyumm eger istersen böyle yapabilirsin o saç rengini su an burdaki gibi demi ?
evet canım saç rengim açık turuncu gibi olan
ben alttaki koyu rengi istiyom, valla rengin neydi söylersen y da resim olursa çok sevinirim
koydum canım su anda böyle boymadan önce aynı senin su anki son rengindi
valla cok güzelmiş, tesekkur ederim foto için. renk sorucam ama lütfen kuaförde boyattım deme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?