bence açma gayet başarılı çok canınızı sıkmayın öncelikle kolay renk oturmuyor açma işleminden sonra ama boyamadan önce pimentasyon saça renk verme işlemi yapın forumlarda var kumral istiyorsanız zaten 10.5 saçın rengini daha açıp turunculuk yapacaktır turunculuğu küllü renkler alıyor ama oda baya profosyonellik istiyor yeşillenme yapıyor daha fazla açılmasını istemiyor ve kumral istiyorsanız 7 numara loreal kumral deneye bilirsiniz baya kapatır çiğlik felan kalmaz ama sarı koyu sarı kalsın istiyorsanız 8 numara yapın daha yüksek numaraların oksidanlarıda yüksek olur ve saçın rengini daha çok açar benim albümde denediğim baya boya renkleri var bir bakın isterseniz belki işinize yarar ama üst üste boyamamaya çalışın en az 15 gün geçsin arada cila yaparak idare edin oksidan kullanmadan kolay gelsin
merhaba canım, röfleliydi benimde saçım , 1 yıldır da kendim boyuyorum 10.5 palette renginde yüklediğin resim gibi durmuyor.
o resimde zemin koyu renk olduğu çok belli, benim röflelerim 1 yıllık diplere sürekli 10,5 boyadım iki ayda röfle lere uyumlu hale geldi. seninde zemin rengin açık dikkat et.
koyulaştırmak istediğim için palette 9,5 ile loreal 8 numarasını karıştım iki gün önce,
loreal 8 i sadece boyasan yeşillik yapar, 9,5 ta koyu geldi. istediğim ton koyulaştı
tarçın bakırı denedim, resmini koymaya çalışacağım, yaptığım en büyük hataydı.
fena değil işte bende deneme yanılmalarım sonucu renkleri elde ettim bu arada saçları baya yıprattım tabi onun için sizinde başınıza gelsin istemem lütfen fazla sık boyamamaya çalışın zaten birçok beyendiğimiz saçlarda ışıklarla fotoshoplarla resimlerde güzel gözüküyor yada bir saçta 3- 4 boya kullanıp balyajlar gölgelerle süper gözüküyor bizim hazır kutu boyalarla o renkleri elde etmemiz zaten mümkün olmuyor normal bir kuaföre gidiyorsun dünyanın parasını veriyorsun oda şansın varsa güzel oluyor istediğinize yakın bir ton bulunca bir süre öyle devam edin yavaş yavaş zaten olacaktır gönlünüze göre çünkü üstüne gittikçe insan daha fazla sıkılıyor bu seferde koyu bir renge boyayıp kurtulmak istiyor forumlarda çok okudum bıkıp siyaha boyayıp tekrar açan umarım sizde istediğiniz gibi bir renge çabucak kavuşursunuz
en büyük hata?.. eyvaaah canım, biz ne yapıcaz ya..
tarcın bakırı tek mi kullanmıstın, ben kumral yada kahve bir renk katayım diyorum..
ya bu kızıl fikri son çare olarak aklıma geldi, sarı olamadım, kumral olamadım bari kızıl olayım diyodum..
resim yükle lütfen,.. çok tesekkurler. Allah yardımcımız olsun inşallah.
Eki Görüntüle 622943
şöyle bir renk olmaz mı kumralla bakır karıstırsak?.. :26:
tarçın bakırı tek iki kutu boyadım sonuca bak :) sarı beyazım bi ten, sürekli sarışın olan biri olarak :)
şimdi ki saçımda yüklüyorum canım, bu sarının üstüne palette9,5 ile loreal 8 karıştırdım, koyultmak için biraz ama çok değil iki boyamada açık sarıya dönecek şekilde olsun istedim.
Eki Görüntüle 622945 Eki Görüntüle 622946
Kızıııl diyorum:) ama sakın yakma saçını aman dikkat
canım benm neden kızayım , ben sarıdan başka renge alışamadım mahvoldum kızıl olunca :)
sık röfle nin üzerine boyadım düşün hemde bir kerede sonuç gördüğün gibi. karıştırma hiç bir renk ona bu tarçın bakır garnier bitkisel boyaydı galiba iki üç yıl oldu hatırlayamadım tam.yanlış olmasın.
bak sana bir şey kopyalıyorum işine yarar belki : sarı saç boyayıpta turuncu oluyor diyenlere çözüm!
bi oku canım bunu. denemedim ama. ben dip boyada yapsam komplede boyasam turunculuk hiç olmadı.
rica ederim canım, denersen resmini görmek isterim :)
buda son hali saçlarımın çok memnun kaldım bir bakın isterseniz ne açık ne koyu kumral gibi ama okadar soğuk durmuyor dorelik var hafif sarımsı kahve gibide kızıl demişsin okudum kızıl saçta zor bir renk çabuk akıp sonra kınalı gibi olmayın bence daha iddasız renkler deneyin tarçın bakırda zor zaten saçınızda turunculuk var iyice turuncu olur bence
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...ramelden-palette-665e-gecis.html#post28296872
Üzülme yaabak bişey önercem zaten forumda paylaştım gördüysen ben saçımı siyahtan açtım turuncu olana kadar bekledim sonra turunculugu alsın die küllü kumralla boyadım.İstersen dene.yapmak istediğin renge gecmek için extra küllü platin kullanman gerekiyo saçların yanmasın canım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?