Saçımı evde açtım kızlar, böyle pis-acı bir turuncu oldu, sonra küllü sarı boyadım ama turunculuklar geçmedi. (Bu konuda topik açmıştım) Sonra biraz normale döner umuduyla açık kumrala boyadım. Ve yine pis bir sarı elde ettim. Koyu sarı dediklerinden, bence tütün rengi gibi oldu, mesele renkteki bu acılık, çiğlik. Bir haftadır saçlarımla kafayı bozdum, artık beni kurtarın da insan içine çıkabileyim. (Bir haftadır evden çıkmıyorum)
Neyse çok uzatmıyım saçımın şimdiki hali bu, ve ben ne yapacağımı bilemiyorum. İki secenek var
1- Palette delux 10.5 sarı dore ile iki kez üstüste boyamak ve bu sonuca ulaşmak. (bu biraz ütopik galiba, yapamam di mi?)
2-Fazla turuncu olmamak için tarçın bakırı orta kumral ile karıştırıp boyamak. (kızıl deneyimim yok, olur mu bilmiyorum)
Eki Görüntüle 622886
Evet, kumral olmayı beceremedim, olmuyor. Şimdi ne yapayım? Yukardaki saç renklerine ulaşmam mümkün mü? Nasıl? Fikirlerinizi esirgemeyin lütfen. :26:
Neyse çok uzatmıyım saçımın şimdiki hali bu, ve ben ne yapacağımı bilemiyorum. İki secenek var
1- Palette delux 10.5 sarı dore ile iki kez üstüste boyamak ve bu sonuca ulaşmak. (bu biraz ütopik galiba, yapamam di mi?)
2-Fazla turuncu olmamak için tarçın bakırı orta kumral ile karıştırıp boyamak. (kızıl deneyimim yok, olur mu bilmiyorum)
Eki Görüntüle 622886
Evet, kumral olmayı beceremedim, olmuyor. Şimdi ne yapayım? Yukardaki saç renklerine ulaşmam mümkün mü? Nasıl? Fikirlerinizi esirgemeyin lütfen. :26:
Son düzenleme: