Arkadaşlar merhaba, moralim çok bozuk kafam çok karışık, fikrinizi almak istedim. 5 yıllık evliyim 6 aylık bi oğlum var bugün bebeğimizi aşıya götürdük eşimle birlikte ve hastanede eşimin eski sevgilisiyle karsılastık, belli etmemeye çok çalıştım ama haliyle bozuldum arabaya bindik bişey demedim biraz modum düştü ama bununla ilgili tek kelime etmedim sonra eve geldik hava biraz serindi çocugu hızlıca eve sokmak için hızlı hızlı yürüdüm eşim bunu trip olarak algılamış ama gerçekten hiç alakası yok, eve girdikten sonra gözümün içine bakıp noldu dedi ikimzde olanın farkındaydık ama birbirimize caktirmiyorduk, gerçekten hızlı yürümemin de bununla bi ilgisi yok, neyse eşim işe gitti onun yanında belli etmemeye çalistim ama tabi moralim bozuldu. Meselenin hiç gündeme bile gelmemesi için çok normal davranmaya karar verdim ki olması gereken de bu adam kendi mi ayarladı sanki şanssızlık işte denk geldi neyin tribini atıyım. Neyse gün için normal mesajlasmamizda da bi sıkıntı yoktu gayet her zamanki gibi güzel güzel konuştuk falan. Akşam eve geldi her zamanki gibi kapıyı açtım hoşgeldin dedim falan filan yani normal konuşuyorum sürekli gözümün içine bakıp bişey mi oldu diye trip atmasam da onu ima ediyor sanki kendi gündeme getirmek ister gibi, neyse sonra ben bunun içtigini fark ettim şimdiye kadar normaldim ama dayanamadım onu fark ettikten sonra kendimi zor tuttum yemin ederim ve kalktım diğer koltuğa oturdum yan yanayken de sarıldı bana normalde durduk yere hiç sarılmaz sonra kokudan içtiğini anlayınca karşı koltuğa oturdum, gelsene buraya niye gittin falan dedi yok bişey icmene bozuldum dedim yerimden de hiç kalkmadım sonra üsteledi durdu artık patladım bağırdım senin derdin ne ki içiyosun dedim gözleri falan da kızarmıştı.
( Normalde de arada bir içer ama bu sefer tek içmiş genelde arkadaşlarıyla içer arada bir) birbirimize ısrarımız üzerine artık söyledi sen niye takıldın bu kadar sabahki olaya içtiğimi sandın demi dedi bende sen olsan ne düşünürdün dedim sonra bana şey dedi, eşimin annesi yok o küçükken ölmüş, bu olaydan bi önceki gün bi asker gecesine gitmişti orda askerin eline annesinin kına yaktıgini görmüşte duygulanmis falan ama o gün bu güne bakarak daha iyiydi yine sessiz sakindi normalde öyledir zaten ama bugün daha bi kötu gibime geldi. Şimdi ben buna inaniyimi mi ? Siz olsanız inanır mısınız? Hiç de inanasım gelmiyor ve şunu da ekleyim, diyelim ki dediğin doğru dedim benim yanlış anlicağimi hiç mi düsünmedin demek ki hiç önemsemiyosun dedim. Hiç lafını etmemiştim ama içkiyi fark edince dayanamadım. Siz olsanız napardiniz?
( Normalde de arada bir içer ama bu sefer tek içmiş genelde arkadaşlarıyla içer arada bir) birbirimize ısrarımız üzerine artık söyledi sen niye takıldın bu kadar sabahki olaya içtiğimi sandın demi dedi bende sen olsan ne düşünürdün dedim sonra bana şey dedi, eşimin annesi yok o küçükken ölmüş, bu olaydan bi önceki gün bi asker gecesine gitmişti orda askerin eline annesinin kına yaktıgini görmüşte duygulanmis falan ama o gün bu güne bakarak daha iyiydi yine sessiz sakindi normalde öyledir zaten ama bugün daha bi kötu gibime geldi. Şimdi ben buna inaniyimi mi ? Siz olsanız inanır mısınız? Hiç de inanasım gelmiyor ve şunu da ekleyim, diyelim ki dediğin doğru dedim benim yanlış anlicağimi hiç mi düsünmedin demek ki hiç önemsemiyosun dedim. Hiç lafını etmemiştim ama içkiyi fark edince dayanamadım. Siz olsanız napardiniz?