- Konu Sahibi Sirine_4553
çok moralim bozuk ya.....okuldan kalan zamanlarda Bir tanıtım şirkeri aracılıgıyla Evkur da Ülker de felan çalışmıştım.Pazartesi günü toplantıya çağrıldım.Daha gitmeden pazartesi günü sınavım olduğunu sabahtan gelip öğlen döneceğimi belirttim saat 10da burda ol dediler .neyse gayet iyi karşılandım vs.meğer saat toplantı 11 deymiş herkes gelsin diye saat 10 da denilmiş.benimde sınava yetişebilmem için 12 de çıkmam gerektiğini belirttim.ok bunda da sorun olmadı.Daha önce çalıştırdıkları dönemde mağazanın problem çıkardığını bana verdikleri çalışma süresinden fazla çalıştırdıklarını belirttim malum toplantı sorunlar paylaşılacak tamam ilgilenelim dediler.eğer mümkünse çalışacağım noktanın değiştirilmesini talep için çalışan bayanlardan birinin yanına gittim bir baktım zaten listede farklı bir noktada çalışıyor görünüyorum.ve bi bayanın çalışmasının mümkün olmadığı bir yer çalışanların hepsi erkek ve geçen yıllarda çalışan bayanların problem yaşadığı bir nokta bende belirttim beni aradığınızda eski çalıştığım mağazaya göndereceğinizi söylediniz ..hadi ona da razıyım fazlada çalışırım ok problem değil ama ben bu bahsettiğiniz yerde çalışamam dedim.diğer bayan ben sana telefonda söledim nerede çalışacağını sen kabul ettin diye ttudurdu hanfendi dedim bakın siz ban eski çalışacağım magazada görevli olacagımı belırttınız dedim ...ve bayan tamam sen yanlıs anlamıs ol ve konu kapansın dedı arkasını donuverdı cıldırdım resmen..toplantı oldu ızın ıstedım asıl sırketın patronundan gayet ılımlı sıcak kanlılıkla benım erkenn cıkmama ızın verdı...tekrar bayanın yanına gıttım bakın dedım ben eskı yerımde de calısmaya razıyım zaten benı uzun sure calıstırmaya alıstıkları ıcın benı ısterler benı sessız gorduler dedım...ok dedııı....cıktım oğleden sonra aradım bır degısme oldumu dıye telefona bakan yok.....bugun tekrar sabah aradım 2 kez ardından oğlen ıkı kez aradım en son mesaj attım ...yıne cevab yok...e kardesım madem çalışanınla ılgılenmeyeceksın neden taaa benı kaldırıp cehennemın dıbındekı toplantıya cagırıp bır suru yol parası verdırıp sınav calısmama manı oluyorsun......yanı su saatden sonra napıcam bılmıyorum arasam mıı yarın yenıden ...haftaya carsamba ıs bası aramazlarsa zatenn demekkı bana uyuz oldular vazgectıler bılmıyorum tavırları hıc hosuma gıtmedı aksıne patron cok ıyı de calısan bayanlara sınır oldum telefonu acmayan bayanlar zaten

Son düzenleme: