evet ama varya sanki icimde oldugunu hissediyordum..testi zaten pozitif beklemistim ama yinede piskolojiktir diye önemsemedim insallah dedigin gibidir...
cok saolun kizlar ya esim iste suan heycanimi benimle siz paylastiniz cok saolun ya..elim ayagim titriyor burda eczaneler tam simdi kapandi..artik yarin deniycem bidaha...yada hemen kan testi yaptircam yarin...insallah vardirda bosuna sevinmemisimdir..rabbim hepinize nasip etsin kizlar..hemen sip diye belirgin isaret cikti ya silikte degilsizdende allah razi olsun hepinize ayirli günler..tam keisn sonucu yarin paylasirim
sagol canım benim...yok kız yapmam zaten merak etme:))
hem ben suanda çok karışıgımm bebiş olayını ertelem aşamasındayım..eşimin askerligi varda((
amannn neşemizi bozmayalım şidi hadi halay çekiyoduk:teytey:
hmm..tühh olsun canim insallah hayirlisiyla gidip gelir sizde öyle yaparsiniz he valla ya utanmasam kolbasti acip oyniycam
aminnnnnnn canım benim de gunum 14 temmuz ve son seferler hep oncesinden test yaptım hic gunum gecikmedi maalesef saat gibi regl oldum mafoldumben
bakalim 8 gunum kaldi hayirlisi olsun insallah!
bence esine hemen bir zarf ve kagıt hazırla.. turkiyeden gelmis de.. ustune de sadece soyadınızı yaz hem gonderen kısmına hem alıcı kısmına.. "babacıgım 9 ay icinde kucaginda olacagim insallah" diye yaz .... istersen bu aksam degil de yarın kan testinden sonra yaparsın zemuszemus
aminnnnnnn canım benim de gunum 14 temmuz ve son seferler hep oncesinden test yaptım hic gunum gecikmedi maalesef saat gibi regl oldum mafoldumben
bakalim 8 gunum kaldi hayirlisi olsun insallah!
bence esine hemen bir zarf ve kagıt hazırla.. turkiyeden gelmis de.. ustune de sadece soyadınızı yaz hem gonderen kısmına hem alıcı kısmına.. "babacıgım 9 ay icinde kucaginda olacagim insallah" diye yaz .... istersen bu aksam degil de yarın kan testinden sonra yaparsın zemuszemus
tatlım inşallah hayırlısıyla senin haberinide alırız...bak istersen bizim çok güzel bir topicimiz var "birgün bende anne olacagım" topicin adı...istesen bize takılabilirsin.aylardır orada birsürü paylaşımımız oldu.seni de bekleriz...opuyorumnanaktan
iyi fikirhihoyyyt.....üzülme canim ben daha 3 aydir deniyoorum yeni oldu ama önceki iki ay bende öyle olmustum anladimki allahtan ümit kesilmiyor...
tesekkurler canım... hep goruyorum topic baslıgını ama hic girmedim yarın ugrarım sabahtan beni de dahil edersiniz insallah.. insallah Allah isteyen herkesin kucagini doldururrr:Saruboceq:
oh be rahatladim....saolun ya valla
insallah kizlar..bebislerinizden tez haber gelir....
bunun üzerine bir kahve içilir:içelim:
yeni hamışimizz dikkat et şimdiden sonra hareketlerine tama mı yorulmak yokkkklmaz:
şöyle arkana yaslan da sana da getireyim bir kahveŞeniz