yok hic gecikmem olmuyodu ama erken olabiliyodu..hic gecikmedi hep cumartesi günü olurdu...bugün pazartesi ve adet sancim yok bugünde gelmiycek belli.gidiyom hadi yapmaya
ay biz de biz de ofisten cıkıcam meraktan cıkamadım.. noldu???:CüvCüv:
soktayim yaaaaa...gözlerime inanamadim....teste göre icimde bi bebis var kizlar..öyle ihtiyacim vardiki buna yaslarimi tutamadimama hemen sevinmek istemiyorum ya güvensizse diye....cok garip bi duyguu
soktayim yaaaaa...gözlerime inanamadim....teste göre icimde bi bebis var kizlar..öyle ihtiyacim vardiki buna yaslarimi tutamadimama hemen sevinmek istemiyorum ya güvensizse diye....cok garip bi duyguu
cok saolun kizlar ya esim iste suan heycanimi benimle siz paylastiniz cok saolun ya..elim ayagim titriyor burda eczaneler tam simdi kapandi..artik yarin deniycem bidaha...yada hemen kan testi yaptircam yarin...insallah vardirda bosuna sevinmemisimdir..rabbim hepinize nasip etsin kizlar..hemen sip diye belirgin isaret cikti ya silikte degilsizdende allah razi olsun hepinize ayirli günler..tam keisn sonucu yarin paylasirim
cok saolun kizlar ya esim iste suan heycanimi benimle siz paylastiniz cok saolun ya..elim ayagim titriyor burda eczaneler tam simdi kapandi..artik yarin deniycem bidaha...yada hemen kan testi yaptircam yarin...insallah vardirda bosuna sevinmemisimdir..rabbim hepinize nasip etsin kizlar..hemen sip diye belirgin isaret cikti ya silikte degilsizdende allah razi olsun hepinize ayirli günler..tam keisn sonucu yarin paylasirim
evet yaaa Allahım ne büyük bak 2 dakika önce içinde bir can taşıdıgını bilmiyordun arkadasımın dedigi gibi bu mutluluga şahit olmak çok güzel çok anlamlııııı Allahhh sag salim kucagına almak nasip etsinnŞeniz:sm_cool:
kızzz senin yüzünden benimde test yapma damarlarım kabardıkaydirigubbakcemile3
amin canim benim simdi bir degil iki oldugumu ögrendim..insallah yaniltmamistir beni...
amin canım :Saruboceq:inşallah kan testindende guzel sonuc alırsın canım :Saruboceq::Saruboceq:
delikafadulden günün gecmeden yapma canim insan üzülüyo hic degilse günün gecince ümidin oluyogecitigi ilk gün yap..hadi hayirlisi
inşallah canım ama hemen çıktı dedin..o şekilde yanılma olmaz üzülme sen...boşuna kurt düşürme içine...bebiş geliyooooooooooooooooooooooŞeniz