• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu kararsız kaldım sizce hangisiii yardımmm kızlar

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
aynen bende merak ettim neresi bu aldığın yer
bende mıbilya arayışı içindeyim çünkü

bende markalarını sormadan edemiycem:) salonu açık vizon düşünüyorum hatta fotodakini beğenmiştim aylar öncesinden :)oturma odasınıda böyle çiçekli istiyorum :) ikisinide al gitsin, çok güzeller :):3:

canım secim yapabildinmi bilmiyorum ama ben olsam ilk modeli tercih ederdim evine renk katmanı cok daha kolaylastıracak bi model bende bu tarz bir takım aradım fakat karşıma cıkmadı malesef :19:

bende markalarını sormadan edemiycem:) salonu açık vizon düşünüyorum hatta fotodakini beğenmiştim aylar öncesinden :)oturma odasınıda böyle çiçekli istiyorum :) ikisinide al gitsin, çok güzeller :):3:

Canım Vivense'den bunlar internetten satış yapıyorlar. Ben sonradan ofislerine gittim kumaş seçip bakmaya çok ilgililer siparişimii verdimmm.

2. daha agır duruyo bence modası da çok zor geçer :)) bide leke tutuo mu kalitesi nasıl kullanışlı mı onları da düşünmek lazım ama tabi sen içine sineni al karar senin :15:

Back
X