Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Salon ve Günlük Oda Dekorasyonukararsız kaldım sizce hangisiii yardımmm kızlar
Kızlar geçen evlilik hazırlığı fuarda iki tane salon takımı beğendim düğün paketi yapmışlar seçiyorsun içinden istediğini fiyat da cazip geldi sizce hangisi daha güzel
bende markalarını sormadan edemiycem:) salonu açık vizon düşünüyorum hatta fotodakini beğenmiştim aylar öncesinden :)oturma odasınıda böyle çiçekli istiyorum :) ikisinide al gitsin, çok güzeller :)
canım secim yapabildinmi bilmiyorum ama ben olsam ilk modeli tercih ederdim evine renk katmanı cok daha kolaylastıracak bi model bende bu tarz bir takım aradım fakat karşıma cıkmadı malesef
bende markalarını sormadan edemiycem:) salonu açık vizon düşünüyorum hatta fotodakini beğenmiştim aylar öncesinden :)oturma odasınıda böyle çiçekli istiyorum :) ikisinide al gitsin, çok güzeller :)
2. daha agır duruyo bence modası da çok zor geçer :)) bide leke tutuo mu kalitesi nasıl kullanışlı mı onları da düşünmek lazım ama tabi sen içine sineni al karar senin