• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararsız kaldım Schafer çeyiz seti alıp kullanan ya da olumsuz yorum alan var mı

nes_li

Ömrümün sahibi
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
518
12
118
Kızlar,
Dün Schaferin çeyiz seti paketini gördüm fiyatı da çok iyi geldi bana sizlerinde fikrini almak istedim beni olumlu ya da olumsuz bilgilendirir misiniz...Bazı yorumlarda çelikleri iyi değil demişler kararsız kaldım Eki Görüntüle 834246

canım ben bu seti aldım peşin olunca daha da çok indirim yaptılar, çeliklerini henüz kullanmadım ama gayet iyi görünüyorlar, tavsiye ederim

benmde ilk baktğm setti sonra gittim tam tersi parçaları tek tek aldım biraz pahalıya geldi ama içime sindi :)

Ben evli degilim fakat kuzenim almisti bu setten gayette memnun . Bu tarz seylere cok masraf yapilmasi taraftari degilim.. ben bir yemek takmi sordum 1,5 milyar dediler.. Nisanlim kuyumcudan mi baktin dedi :)) Bu takim gayet avantajli bence evine girdigin zaman evlendiginde yani durumun olursa daha iyisini alirsin. Ama bence dugun oncesi cok masrafa gerek yok :) Gule gule kullanman dilegiyle

schafer kötü bir marka değil yani en azından ben hep olumlu şeyler duydum.2 hafta önce ben de bakmıştım schafer in setine 1800 tl idi bir de yanında arzumun süpürgeç hediyesi vardı.

bende schfer çeyiz setini aldım henüz kullanmasamda. araştırdım sordum kullananlar gayet memnun :34: çok beğenerek aldım :16:

ben seramik tencere takımını aldım yeni.çokta memnunum.schafer ürünleri güzel fiyatıda uygunsa al derim ben

Kızlar,
Dün Schaferin çeyiz seti paketini gördüm fiyatı da çok iyi geldi bana sizlerinde fikrini almak istedim beni olumlu ya da olumsuz bilgilendirir misiniz...Bazı yorumlarda çelikleri iyi değil demişler kararsız kaldım Eki Görüntüle 834246

yemek takımını kullandım ben gayet memnunum ama düğünümde çeyiz takımı olarak remetta aldım ama henüz kullanmadım

Gorumceme aldim hediye olarak 9 aydir kullaniyor gayet memnun ama bir kac parcasini kirdi degisim yapilacak aldigimiz yere goturup

Çeyiz setinde tencere olarak çelikler var sanırım Bn kendi çeyizime almadm set olarak çevremde de pek kullanan yok o yuzden pek birşey diyemem ama özellikle siyah beyaz olan seramik tencerelerinin tercih edilmemesinden yanayım.kendi çeyizime alırken kuzene de aldık,o kullandı bnden önce ve çok kısa süre içerisi de dipteki petek dokumalar aşındı,Bn de kendiminkieri iade edip yerine Aryıldz aldm

ben aldım daha 2 gün önce çok güzeller çok tatlılar indirim yapıyolar zaten büyük avmden alma şöyle orta halli bu tarz şeyler satan yerler var ufak ufak ödersn

canım bende kahvaltı setını falan ordan aldmm bı problem yok gıbı daha kulannmaya baslamadım ama tavsıyem catal bıcak takımını alma ben aldmm ama sonra arastırnca baktım bı cok modelı cok kaba zarıf deıl hıc , catal bıcak takımı ıcın karaca nın modellerı gusel bır ıncele ıstersen acele etme bnm gıbı:26:

merhaba bende karaca aldım tüm parçaları kullanmadım daha umarum iyidir :)

ben de çkb takımı var henüz kullanmadım ama çok beğenerek aldım ;) setin fiyatı uygunmuş düşünebilirsin

bende tam takım almıştım geçen yıl kahvaltı takımları falan da çok tatlı =)

aldığım içinde hiiiç pişman değilim kırmızı rengini aldım ben =)

hem schafer kötü bir marka değil gayet iyi marka =)

Bende ayni sekilde bu 4 lu setten aldim hepsini cok beğenerek sectim ama daha dugunume 9 ay var henuz kullanmak nasip olmadi

Kızlar bende çaydanlık konusunda kararsız kaldım maaleseff.. Essede klasik bi model beğenmiştim son anda tükenince alamadım şimdi de remetta diye bir marka var klasik bi çaydanlık modeli. Ama remetta nasıl bir markadır bilemiyorum.. Bilen ya da kullanan var mı acaba bana yardımcı olabilecek? :34:

valla ben çokkkk memnunum iyikide almısım gercekten fiyatıda uygun kesinlikle kaçırma derim

Back