- 22 Mart 2007
- 2.139
- 417
- 688
- 40
- Konu Sahibi cicikizsinem
-
çalısmaya ihtiyacın varsa ki paraya kimin ihtiyacı yok şu deirde bence çalısmalısın..eminim iyi bakar kayınvaliden en azından sizden biri bakıcı tutsan bilmedik tnımadık insan çokmu iyi bakıcak sonuçta onunda torunu evladının yavrusu benimde tüm gün annem bakıyo merak etme unutmuyo sıpalar :)))
ben de bebegim 1 yasina yaklasinca is aramaya baslayacagim.
hem evde oturmaktan cok sıkıldım hem de kendi ayaklarımın üstünde durmak,kendimin ve kızımın gelecegi için birseyler yapmak istiyorum
bu şekilde kendimi cok işe yaramaz hissediyorummafoldumben
bence kadının çalışması,ekonomik özgürlüğünü eline alması çooook önemlia.s
canım bende çok zorlanıyorum biliyorsun ama çalışman şart ise başla yapacak bişeyin yoksa.bebek unutmuyor merak etme.ve şanslısın ki kayınvaliden bakacak gelinleri sevmeseler de torunu çok seviyolar iyi bakacaktır.bak biz tanımadığımız insanlara emanet ediyoruz.yapıcan elin mahkum olunca.içini rahat tut ve çalışman gerekiyorsa çalış.haaaa gerekmiyorsa bırakma kuzunu.
aynı korkular bendede var canm bizde ev almaya niyetlendik allah nasip ederse tabi kredi çekicez oyüzden 2ay sonra bende işe başlıycam benimde kayınvalidem bakıcak beni unutur ona düşkün olur die çok korkuyorum ama tek eşimin çalışmasıyla hiç bişey sahibi olamayız benimde kızımın geleceği için çalışmam lazım ama yine huzursuzum nasıl bırakıp gidicem her sabah onu hiç bilmiyorum offf offff
geçmiş olsun sinemcim düzelir inşalah sen rahat ol sakinleş caım benim
esincim senin kaynana oğlunu nasıl büyütmüş bence sen ona güvenme diye çamura yatıyor
benimki de öyle
kendi evinde kimselere güvenmeyen üç öğün sofra hazırlayan torunları yıkayan kadın
lohusalığımda yerinden kalkmadı
bebeğimi bi kaç kere sildi yıkamadı yıkatmadı niyeyse tembelliği tuttu. 20 gün sonunda onlar gidince eşimle ilk kez yıkadık düşün
hele görümcem kahvaltılarını bile ben hazırladım yemekleri de sadece sofra kurup kaldırıyor bulaşığı makineye diziyordu
2 veya 3 kere evimi temizledi başıma da kakarak
şükür uzaktalar
yarın yanlarına giecez öff
nasıl zehir edecekler kimbilir
ha bi de evli görümcem geniz etini aldırmış bir ay bakmışlar iki bekar görümcem dönüşümlü
ayırdımı görüyor musun?
ben bunlara güvenip de çalışmam
çok borcumuz çok taksidimiz var
gerekirse üst başımdan kısarım az yerim ama onların eline düşürmesin Allah
namerdine de merdine muhtaç etmesin kimseyii
benim bebişim babasını bile reddettiği oluyor bi düşünün ille ben uyutacam
neyse ben valiz hazırlamaya devam
yarın çok sevgili memleketime gideceğim kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?