Kararsız kaldım, bir el atıverin hanımlar :)

_MedceziR_

«DirenTürkiye»
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2010
16.931
12.191
Odama mobilya ve koltuk aldım..Mobilyalar siyah-sütlü kahve ile gri arası bir ahşap rengi...

http://www.hepsiburada.com/liste/de...oductId=mbdescbclmnzzmrgn&categoryId=18043090

Şunun gibi mesela..

Koltuklar da açık füme, deri kısımları siyaha yakın..

Şimdi halı konusunda kararsız kaldım..

Koyu kırmızı düşünüyorum ama çok mu boğar bilemedim..Gri olsa her şey gri gibi kalacak..Duvarlar da bu arada açık renk.

Şu üçü arasında kaldım, sizce gri siyah ağırlıklı bir odaya hangisi gider

bence hiçbiri canım boğmayacak bişeyler olmalı tatlı bi uçuk mavi veya açık turkuaz veya mint yeşili vs.

Açık renklerden çok hoşlanmıyorum..İlla siyah gri, siyah kırmızı falan olacak

Annem de açık ve uçuk renkleri sever, anlaşamıyoruz :)
o zaman kırmızılı ama yanında az da olsa daha hafif tonda bir renk daha olan halı seçebilirsin :)

vaoww bu da güzel :) diğer ikisi klasik böyle farklı şeyler bul bence:)

Canım mobilyalarımdan biri ilk mesajımdaki masa..kitaplıklı masam var, makyaj ve aksesur masası olarak kullandığım, onun da bir kapağı ve cekmecesi siyah deri, diğer yerleri böyle vizon kahve gibi..griye çalıyo biraz..

televizyon sehpam kahveydi, siyaha boyadım :)
iki tane çekyatım var daha gelmediler..onlar da gri+vizon karışımı..kolları ve alt derisi siyah gibi, çok koyu bi kahve..

sonuncu halıyı mı beğendin sen?

canım salon mu bu
canım hangi oda bu anlamadım salon mu oturma odası mı? koltukların spor mu klasik mi hepsini bilmek görmek gerek halıyı seçebilmek için..

canım salon mu bu

canım hangi oda bu anlamadım salon mu oturma odası mı? koltukların spor mu klasik mi hepsini bilmek görmek gerek halıyı seçebilmek için..

Benim odam canım :) Yatak odası gibi değildir odam, böyle çalışma, oturma, kitap odası gibi falan..

Koltuklar bu..ama yanlarını ve altını siyah düşün..siyaha yakın çok koyu bir kahve. Kumaşını da gri düşün, açık gri+vizon karışımı bişey..

anladım canımm, sen bekarsın sanırım :) yatağın yok mu kanepede mi yatacaksın yoksa yatak gardrop takımı var mı?

anladım canımm, sen bekarsın sanırım :) yatağın yok mu kanepede mi yatacaksın yoksa yatak gardrop takımı var mı?

Oldum olası açılan çekyatlarda yatarım ben, normal yatakta yatamıyorum, tuhafım biraz :)
Evliyken bile eşim çok horladığında odaya çekyata kaçardım
Arkadaşlarımı falan ağırladığım zaman da normal oda gibi zaten..Salonda oturmuyorum..Odamda yatıp kalkıyorum , odamda vakit geçiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…