- 15 Ekim 2010
- 16.931
- 12.191
-
- Konu Sahibi _MedceziR_
bence hiçbiri canım boğmayacak bişeyler olmalı tatlı bi uçuk mavi veya açık turkuaz veya mint yeşili vs.
o zaman kırmızılı ama yanında az da olsa daha hafif tonda bir renk daha olan halı seçebilirsin :)Açık renklerden çok hoşlanmıyorum..İlla siyah gri, siyah kırmızı falan olacak
Annem de açık ve uçuk renkleri sever, anlaşamıyoruz :)
o zaman kırmızılı ama yanında az da olsa daha hafif tonda bir renk daha olan halı seçebilirsin :)
koltuklar tek renk ve düzse evet az hareket olsun bi de koyu ortamı minicik yumuşatsınDüz renk olmasın mı diyorsun?
koltuklar tek renk ve düzse evet az hareket olsun bi de koyu ortamı minicik yumuşatsın
canım bu çok tatlı ve farklı bi halı ama ortası gri mi bej mi? gerçi uyar gibi duruyo mobilyalarını da görebileydik :)http://www.halicashop.com/royal-bolero-rolyef-1523b-125x200-2-50m2
bide bunu buldum, böyle enteresan şeyleri seviyorum zevksiz de olsam :))
vaoww bu da güzel :) diğer ikisi klasik böyle farklı şeyler bul bence:)
vaoww bu da güzel :) diğer ikisi klasik böyle farklı şeyler bul bence:)
canım salon mu buCanım mobilyalarımdan biri ilk mesajımdaki masa..kitaplıklı masam var, makyaj ve aksesur masası olarak kullandığım, onun da bir kapağı ve cekmecesi siyah deri, diğer yerleri böyle vizon kahve gibi..griye çalıyo biraz..
televizyon sehpam kahveydi, siyaha boyadım :)
iki tane çekyatım var daha gelmediler..onlar da gri+vizon karışımı..kolları ve alt derisi siyah gibi, çok koyu bi kahve..
sonuncu halıyı mı beğendin sen?
canım hangi oda bu anlamadım salon mu oturma odası mı? koltukların spor mu klasik mi hepsini bilmek görmek gerek halıyı seçebilmek için..Canım mobilyalarımdan biri ilk mesajımdaki masa..kitaplıklı masam var, makyaj ve aksesur masası olarak kullandığım, onun da bir kapağı ve cekmecesi siyah deri, diğer yerleri böyle vizon kahve gibi..griye çalıyo biraz..
televizyon sehpam kahveydi, siyaha boyadım :)
iki tane çekyatım var daha gelmediler..onlar da gri+vizon karışımı..kolları ve alt derisi siyah gibi, çok koyu bi kahve..
sonuncu halıyı mı beğendin sen?
canım salon mu bu
canım hangi oda bu anlamadım salon mu oturma odası mı? koltukların spor mu klasik mi hepsini bilmek görmek gerek halıyı seçebilmek için..
anladım canımm, sen bekarsın sanırım :) yatağın yok mu kanepede mi yatacaksın yoksa yatak gardrop takımı var mı?
anladım canımm, sen bekarsın sanırım :) yatağın yok mu kanepede mi yatacaksın yoksa yatak gardrop takımı var mı?