Kararsız kaldım, bir el atıverin hanımlar :)

medom, tabiki çapalı denizci halıyı al :)

ba-yıl-dım ! geçenlerde halı yeniledik böyle bişi karşıma çıksa kesin aldırırdım

ve anlattıgın çekyat takımı aynısı bizde var krem tonlarında derisi koyu kahve ve gri bi halıdan yana tercih yaptık çiçekli kabartmalı bişi , gayette uyumlu oldu o yüzden denizci halı çok güzel olurrrr :KK60: bak şöyle bişi

pasific-00479-cream-bellona-hali.jpg

medom, tabiki çapalı denizci halıyı al :)

ba-yıl-dım ! geçenlerde halı yeniledik böyle bişi karşıma çıksa kesin aldırırdım

ve anlattıgın çekyat takımı aynısı bizde var krem tonlarında derisi koyu kahve ve gri bi halıdan yana tercih yaptık çiçekli kabartmalı bişi , gayette uyumlu oldu o yüzden denizci halı çok güzel olurrrr :KK60: bak şöyle bişi

pasific-00479-cream-bellona-hali.jpg

Sen çok seviyosun denizci temalı şeyleri kuzum :)
İşte bir kaç seçenek var, seçim yapıcam aralarından..Koltuklar daha gelmedi, gelsin de o zaman sipariş vericem..

Bu halılar salon için çok hoş gerçekten..

Oldum olası açılan çekyatlarda yatarım ben, normal yatakta yatamıyorum, tuhafım biraz :)
Evliyken bile eşim çok horladığında odaya çekyata kaçardım :KK70:
Arkadaşlarımı falan ağırladığım zaman da normal oda gibi zaten..Salonda oturmuyorum..Odamda yatıp kalkıyorum , odamda vakit geçiriyorum :KK48:
ozaman gönlüne göre al güzelim ben salon zannettim:KK48: ama bence illaki renkli olsun için açılsın yahu :KK49: bu arada koltuklar spor sayılmaz ona göre halı al :KK66: ben ilk beğendiğimi diyorum o vakit 3 boyutludan önceki...sırf kırmızı da olabilir baştaki

ozaman gönlüne göre al güzelim ben salon zannettim:KK48: ama bence illaki renkli olsun için açılsın yahu :KK49: bu arada koltuklar spor sayılmaz ona göre halı al :KK66: ben ilk beğendiğimi diyorum o vakit 3 boyutludan önceki...sırf kırmızı da olabilir baştaki

Cok tesekkur ederim canım :)..

X