Gelinlik Modelleri kararsız kaldığım gelinlik

yok güzelim ne silmesi, amaç daha iyilerini bulabilmek değil mi. bu model san patrick den istersen internet sitesine bak daha farklı ve daha guzeller vardı ben bakmadan gittim, o yuzden bazılarını deneyemedim ama tekrar gideceğim denemek için. bu modele cok klasik diyenler olmus ama 2011 de hep bu modeller var cunku modacıların tum kataloglarını hatmettim:)

bende senin gibiyim bir girdim mi 2 saat kalıyorum:)

kesinlikle içine sineni al yada diktir canım hatta ankara yada istanbuldaysan bu modelleri satan mağazalara git bir dene nasıl duracak diye ondan sonra diktir yada diktirme çunku katalogdakinden cook farklı duruyorlar. hatta hiç beğenmem dediğin bile super olabiliyor.

çok cesaretlisin ben asla diktiremem yani guvenemem sanırım o yuzden ben hazır bakıyorum:)))

canım mecbur diktirmem lazım benim ölçüme göre yapıcaklar
bu arada söylemeyide unuttum bu gelinlin aynısını bir kız diktirmiş gelinlikçi daha dün teslim etmiş
gelinliği tekrar geri getircek bakıcam nasıl dikmiş güzel duruyormu bende ona göre diktiricem
bence sende diktir moda evindekilerde yardımcı olurlar sana kiminin eteğini kiminin üstüne beğenirsin model yaratırsın çokda güzel olur bence

canım mecbur diktirmem lazım benim ölçüme göre yapıcaklar
bu arada söylemeyide unuttum bu gelinlin aynısını bir kız diktirmiş gelinlikçi daha dün teslim etmiş
gelinliği tekrar geri getircek bakıcam nasıl dikmiş güzel duruyormu bende ona göre diktiricem
bence sende diktir moda evindekilerde yardımcı olurlar sana kiminin eteğini kiminin üstüne beğenirsin model yaratırsın çokda güzel olur bence

o zaman bakmış olursun canım kumasın kalitesine dikişine hemde kızın tepkilerine de bakarsın bakalım gercekten istediği olmus mu:)))

ben birkaç modelden birleştirmeleri sevmiyorum canım cunku istemediğin seyler cukabilir. birinin ustu iyi ama farklı bir altla guzel olmayabilir yani ben böyle düşünüyorum. ayrıca ben almanyada doktora yapıyorum su an tr de diktirecek hatta alıp ustume gore tadilat yaptıracak zamanım bile yok:(((
o yuzden baska carem yok buradan alacağım. işin kotu yanı ailer herkes turkiyede, bir ben birde nisanlım bakıyoruz ee erkek milleti ne anlar ona gore hepsi guzel o yuzden topic acıp sizlere sordum:))) tek başına olmuyor cunku:1:

o zaman bakmış olursun canım kumasın kalitesine dikişine hemde kızın tepkilerine de bakarsın bakalım gercekten istediği olmus mu:)))

ben birkaç modelden birleştirmeleri sevmiyorum canım cunku istemediğin seyler cukabilir. birinin ustu iyi ama farklı bir altla guzel olmayabilir yani ben böyle düşünüyorum. ayrıca ben almanyada doktora yapıyorum su an tr de diktirecek hatta alıp ustume gore tadilat yaptıracak zamanım bile yok:(((
o yuzden baska carem yok buradan alacağım. işin kotu yanı ailer herkes turkiyede, bir ben birde nisanlım bakıyoruz ee erkek milleti ne anlar ona gore hepsi guzel o yuzden topic acıp sizlere sordum:))) tek başına olmuyor cunku:1:

kızı görsem sorarımda görememki
modacılarda gelinliği tasarlarken birkaç gelinlik modelden bazı parçalaıı birleştirerek yeni tasarım yapıyorlar
benim naşnalımda aynı artık sormuyorum ona onu ilgilendiren fiyat kısmı sadece:)
aynen burda birsürü arkadaşımız var fikir alabilicek

En güzel beğendiğin bir modeli diktirmek...600 lira çok uygun
Birazda modele göre fiyat artıyor tabiki.Bende diktirmiştim ama bu kadar uygun değildi.

çok sağolun kızlar siz güzel dedikce içime dahada çok siniyor
evet fiyatı uygun
pazar günü fatih'e gittim 1500den aşağı gelinlik yokdu neden okadar para veriyimki
fiyat olarakda semten semte fark eiyor

fatih uçmuş bi kere yaaa bnm istegm gelinliğe 7000 tl dediler hç abartmıoyrm :60:
en iyisi kendi mevkin çevren :70:
bnce çok güzel içinede sinidyse hç problem etme şimdden hayrlı olsun mutluluklar :nazar:

fatih uçmuş bi kere yaaa bnm istegm gelinliğe 7000 tl dediler hç abartmıoyrm :60:
en iyisi kendi mevkin çevren :70:
bnce çok güzel içinede sinidyse hç problem etme şimdden hayrlı olsun mutluluklar :nazar:

yuhh 7000 tl heralde kumaşı bulunmayan hint kumaşlarından::)
içime sindi fikrim değişmezse mayısda sipariş edicem inşallah

çok güzelmiş bence çokta ucuza kacma çoğu yer dikim işini beceremiyo verdiğin modelden alakasız bişey cıkıyo ortaya:28:

Back