yok güzelim ne silmesi, amaç daha iyilerini bulabilmek değil mi. bu model san patrick den istersen internet sitesine bak daha farklı ve daha guzeller vardı ben bakmadan gittim, o yuzden bazılarını deneyemedim ama tekrar gideceğim denemek için. bu modele cok klasik diyenler olmus ama 2011 de hep bu modeller var cunku modacıların tum kataloglarını hatmettim:)
bende senin gibiyim bir girdim mi 2 saat kalıyorum:)
kesinlikle içine sineni al yada diktir canım hatta ankara yada istanbuldaysan bu modelleri satan mağazalara git bir dene nasıl duracak diye ondan sonra diktir yada diktirme çunku katalogdakinden cook farklı duruyorlar. hatta hiç beğenmem dediğin bile super olabiliyor.
çok cesaretlisin ben asla diktiremem yani guvenemem sanırım o yuzden ben hazır bakıyorum:)))
canım mecbur diktirmem lazım benim ölçüme göre yapıcaklar
bu arada söylemeyide unuttum bu gelinlin aynısını bir kız diktirmiş gelinlikçi daha dün teslim etmiş
gelinliği tekrar geri getircek bakıcam nasıl dikmiş güzel duruyormu bende ona göre diktiricem
bence sende diktir moda evindekilerde yardımcı olurlar sana kiminin eteğini kiminin üstüne beğenirsin model yaratırsın çokda güzel olur bence