Gelinlik Modelleri kararsız kaldığım gelinlik

Umutlu30

vazgeçilmezimmm
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
774
64
318
39
İstanbul
iki yerden fiyat aldım ilk 1500 lr dediler
bugün başka yere sordum 600 dikiyolar kına gecesi için bindallıda veriyolar fiyat çok iyi
üst kısmında ve ortasında değişiklikler düşünüyorum nasıl sizce gelinlik
[url=http://urlal.com/dqqf] [/URL]

üst kısmınıda bu şekil düşünüyorum

Son düzenleme:
bence hiç deiştirme yapmadan diktirin ve ucuz kalitesiz olur derler ama bende 600 tl diktirmiştim ama kumasına fln ben karar verdim riske atmak istemiosanız diğer yere diktirin

bence hiç deiştirme yapmadan diktirin ve ucuz kalitesiz olur derler ama bende 600 tl diktirmiştim ama kumasına fln ben karar verdim riske atmak istemiosanız diğer yere diktirin

ortadaki tülünü ve üst kısmını daha farklı yapmak istiyorum
1500 bütcemizi aşıcak rakam ordaki başka gelinliklere baktım dikimi ve kalitesi hoşuma gitti
acaba diyorum başka gelinlik modelleride araştırsammı mayısda düğünüm var daha güzelini bulursam pişman olurum ondan korkuyorum

canım gelinlik çok hoş ama şunu belirteyim tafta kumaştan olduğu için kumaşın kalitesi çok önemli, eğer iyi bir kumaş olmassa basit duracaktır ki bence çok riskli. buna dikkat et derim...

Ben çok beğendim bende 600 e diktirdim çok güzel oldu modaevini araştırın memnun olanklar varsa diktirin:34:

canım gelinlik çok hoş ama şunu belirteyim tafta kumaştan olduğu için kumaşın kalitesi çok önemli, eğer iyi bir kumaş olmassa basit duracaktır ki bence çok riskli. buna dikkat et derim...

daha net karar vermedim daha fatih ve eminönüne bakıcam
dediğim gibi ordaki gelinliklere baktım dikimi ve kumaşları hoşuma gitti
modaevide evime yakın dikilirkende istedim zaman gidip kontrol edebilirm

Ben çok beğendim bende 600 e diktirdim çok güzel oldu modaevini araştırın memnun olanklar varsa diktirin:34:

gördüğüm kadarıyla güzel dikiyolar
fiyat farkıda semten semte farkda edebiliyor
üst olarakda farklı düşünüyorum onun resminide eklim

$103-o-b.jpg $141-o-b.jpg $2011_Gelinlik_Modelleri_2129939425.jpg Eki Görüntüle 137930 Eki Görüntüle 137925
cnm fikir olsun diye attım bu bir kaç resmi:80:

Çok hoş bir gelinlik :) Bende diktirdim gelinliğimi , istediğin herşeye sen karar veriyorsun .
Hem uygun bir fiyat hem bindallı deniyorsa , bence bir düşünün derim :34:

Son düzenleme:
canım boyum o kadar yok demissin boyun kac cm, soruyorum cunku bu gelinliğin hemen hemen aynısını,orjınalini denedim ben 160 ım ve bence gayet guzel oluyor zaten topukluyla filan olur. bu arada bu gonderdiğin modelin aynısı olmasa da benim denediğim bir model var, konu da açmıştım ordaki son modele benziyor taftası, bak istersen bir fikir olur:))

konu burada:)))

http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...lar-yardim-hangisi-sizce-cook-kararsizim.html

canım boyum o kadar yok demissin boyun kac cm, soruyorum cunku bu gelinliğin hemen hemen aynısını,orjınalini denedim ben 160 ım ve bence gayet guzel oluyor zaten topukluyla filan olur. bu arada bu gonderdiğin modelin aynısı olmasa da benim denediğim bir model var, konu da açmıştım ordaki son modele benziyor taftası, bak istersen bir fikir olur:))

konu burada:)))

http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...lar-yardim-hangisi-sizce-cook-kararsizim.html
benimde boyum 1,60 ama ben fazla topuklu giyemiycem benimki birazcık kısada:)
evet son modelin taftası güzelmiş ama ben şu gelinliği çok beğendim özellikle dantel kısmında bana fikir oldu [url=http://urlal.com/dqqf] [/URL]ortasını bende bu şekil düşünüyordum nasıl durur diye tedirgindim ama çok hoş durmuş

saol canım fikrin için
ama bunlar pek tarzım değil
yarın tekrar gelinlik bakıcam fotolarını cekebilirsem paylaşırım sizinle
ufffffff bir gelinlikciye girdim zama 2 saat kalıyorum
şimdiden hiç bakmadan bunumu diktirsem

cnm dur acele etme bulursun içine sinecek bişey ama senin gösterdiğinde çok zarif.biraz daha düşün,bunlar tatlı şeyler.tadını çıkar:...ben gelin olurken hiç tadını çıkaramadım hoop bir gelinlik denedim ölçülerimi aldılar sonrasında prova falan yok.neyseki cuk oldu .ama keşke daha güzellerini deneseydim diye hep içimde kaldı.o yüzden yeni evlenecek olanlar acele etmeyin derim.

cnm dur acele etme bulursun içine sinecek bişey ama senin gösterdiğinde çok zarif.biraz daha düşün,bunlar tatlı şeyler.tadını çıkar:...ben gelin olurken hiç tadını çıkaramadım hoop bir gelinlik denedim ölçülerimi aldılar sonrasında prova falan yok.neyseki cuk oldu .ama keşke daha güzellerini deneseydim diye hep içimde kaldı.o yüzden yeni evlenecek olanlar acele etmeyin derim.
çalıştığım için sadece cmrt oda öğlede sonra ve pazarım var pek zamanım yok bakmaya
hemen diktirmicem azıcık fazlalıklarım var onlarıda veriyim ondan sonra
benim ablamda öyle oldu gittiği ilk yerden diktirdi gittiği ilk yerden eşyalarını aldı yani almak zorunda kaldı gelinlik bakmaya giderken tek başına yada bir arkadaşınla gidicen erkek tarafıyla hele hiç gitmiyceksin
aslında cok gezmekde iyi değil çok karasz kalıyorsun
prova olmadan oturmuş üstüne şanslıymışsın

yok güzelim ne silmesi, amaç daha iyilerini bulabilmek değil mi. bu model san patrick den istersen internet sitesine bak daha farklı ve daha guzeller vardı ben bakmadan gittim, o yuzden bazılarını deneyemedim ama tekrar gideceğim denemek için. bu modele cok klasik diyenler olmus ama 2011 de hep bu modeller var cunku modacıların tum kataloglarını hatmettim:)

bende senin gibiyim bir girdim mi 2 saat kalıyorum:)

kesinlikle içine sineni al yada diktir canım hatta ankara yada istanbuldaysan bu modelleri satan mağazalara git bir dene nasıl duracak diye ondan sonra diktir yada diktirme çunku katalogdakinden cook farklı duruyorlar. hatta hiç beğenmem dediğin bile super olabiliyor.

çok cesaretlisin ben asla diktiremem yani guvenemem sanırım o yuzden ben hazır bakıyorum:)))

canım ilk gelinliğin eteği ile 2. gelinliğin üstünü beğendim ikisinden tek bir gelinlik çıkartabilirsin

Back