ben kolay kolay begenemiyorum mobilya ama bunlar güzel gerçekten sade ve modern,gözü yormaz.Nisan ayında inegöl mobilyanın fuarı varmış aklında olsun gidip orda begendigini alabiliyomuşun.Bugün nişanlımla konuştuk hatta askerde olmasaydim giderdik ne güzel dedi.Dügün ne zaman?
6 ekimde düğünüm sade ve modern şeylerden hoşlanıyorum fuar derken daha mı uygun oluyo orda 10 bine ayarlasam yeter bana[/QUOT aynen bende sade ve rahatlık önemli olan.Bilmıyorumki muhakkak fiyatt farkı olur bide seçenek daha çoktur,yemek odasını konsoluyla büfesiyle birliktemi alıcaksın? ben sadece yemek masasıyla tv sehpasıı alıcam,mobilyalara bizde 10bin biçtik o yüzden rahat alırsın yani merak etme.
şöyle düşünüyorum köşe takımını( burda rengi yok ama) koyu mor yaptırtacam
tv ünitesini almayı planlıyorum
beyaz konsollu olan takımın sadece aynasını alıcam diğer takımı(sahara) yemek odası olarak alıcam
yatak odasında da aynı şekil yani sahara modelini alıcam
oturma grubunun burda resmi yok mobilyacıya gittiğimde resmini çekip eklerim.
koltuk takımı bunları beğendim ama resmini bulamadığım bi ürünü aldım resmini eklerim bi de benim beğendiğim koltuklar yatak oluyo ankara mobilya değil inegöl mobilya trabzondan aldım markası muzaffer mobilya google dan aratırsan bulursun