Öncelikle bahar gelini olduğunuzu düşünerek yorum yapıyorum, başlamadan umarım çoook mutlu olursunuz. Henüz geçenlerde arkadaşa baktık çok beğendik, ikisini de çok zarif ve asil bulduk (ikisi de Oleg Cassini) Eki Görüntüle 2565395 Eki Görüntüle 2565396 bir de şu var :) ama önemli olan sizin zevkiniz başkalarının dediğini çok takmayın.Eki Görüntüle 2565397 Eki Görüntüle 2565398 Sizin yolladıklarınızdan ise benim seçimim 2 numara olurdu 10 numara da güzel.
kesinlikle kabarık olmayacak. dun gelinlikçiye gittim sanki allah yardım ediyormus gibi hem uygundu hem tanıdık hem de nişanlmn memleketinden çıktı
2. numara çok guzelmiş biliyor musun nişanlmda buna benzer bişiy seçti.. 2 gelinlik karısımı dikilecek.. kalıp baska gelinlikten çiçek baska gelinlkten olacak oda senn gönderdiğine benzer olacak etekler de daha az çiçek ve sim olackÖncelikle bahar gelini olduğunuzu düşünerek yorum yapıyorum, başlamadan umarım çoook mutlu olursunuz. Henüz geçenlerde arkadaşa baktık çok beğendik, ikisini de çok zarif ve asil bulduk (ikisi de Oleg Cassini) r :) ama önemli olan sizin zevkiniz başkalarının dediğini çok takmayın.Eki Görüntüle 2565397 Eki Görüntüle 2565398 Sizin yolladıklarınızdan ise benim seçimim 2 numara olurdu 10 numara da güzel.
Yürüyen abajur iyiymişkesinlikle kabarık olmayacak. dun gelinlikçiye gittim sanki allah yardım ediyormus gibi hem uygundu hem tanıdık hem de nişanlmn memleketinden çıktıilahi işaret gibi ne olursa olsun asla kabarık olmayacak dun gelinlikçide ki kadında dedi ben bazen gelinlerime söyluyorum kabarık isteyenlere dedi balo tarzı isteyenler varmış yuruyen abajur gbi .. yok dedim ust tarafı çiçekli ama alt taraf yurume tarlatanı olacak sadece rahat yuruyeyım diye o kdr ..
ya canım benim açıkçası oleg casini de ilham aldım yani aldıkYürüyen abajur iyiymişbende altı güpürsüz işlemesiz dümdüz istiyorum sadece üstü işleme olsun inşallah bende hemen istediğimi bulurum şimdiden hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?