Nerden başlayıp ne anlatıcağımı bilmiyorum aslında siteye yeni üye oldum konuları araştırırken sormak çare aramak aklıma geldi ... Toplamda 1 buçuk yıllık ilişkim var 8 aydır sözlüyüz , sözlenmemiz çok hızlı oldu laf söz olur die bi anda sözlendik ... Ne evlilik teklifi hayal ettiğim gibi oldu ne özel günler ... Sözden sonra nişan yapmadık daha doğrusu maddiyat işin içine girdiği için ben istemedim çok fazla , şimdiyse ne nişan ne düğün için bişey yapamıyoruz ... Ailesi babasından dolayı düzensiz annesi şuan çok ağır bi ameliyat geçirdi ve toplamda 2 aydır hastanede yatıyo bu süreçte de tek çocuk oldugu için iştem ayrıldı anneye o bakıyo ... Hiç bir birikim yok ne ev ne iş ne meslek baba desen alkol alıp sadece emeklisini harcıyo eve bile yardımı yok , çok iyi mesleği var ama işe girse 1 hafta 10 gün çalışıp sıkılıp çıkıyo ... Sözlümse hangi derde koşcağını şaşırdı , anne bi yandan hasta , baba sorumsuz , 30 bine yakın da kredi borcu var mecbur sebeplerden dolayı .. Ailem bi yandan benim geleceğim için endişe duyarken bende korkmaya başladım artık çünkü sözlümün tawırlarından davranışlarından düşüncelerim çok karmaşık hale geldi anlayışı olaylara bakış açısı ... Ev kurmak düğün yapmak olan borçlar üstüne borca girmek hayallerin yerini içimde kalan ukteler alıcak olması ... Sevgisinden şüphem yok bana olan düşkünlüğünden herşeyime koşturmasından uğraşmasından ama günlerdir uykusuzum ve bu halimi ister istemez onada yansıtıyorum ... Ama bu sebepler şartlar onunda elinde değil ... Kalbim le vijdanımla mantıgım arasında kalakaldım
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.