• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KaRaRlıYıMmm !!!!

canim kac kiloyla hamile kaldin kac kilo aldin merak ettim??

5 le 6ıncı aylar arası sadece 1 ay 6 kılo almışım.2 hafta önce doktora gittim şimdi yine 2 kılo almışım. boyum 1 82 hamileliğime 65 ile başladım.şimdi 80 olmuşum yani çok morelim bozuluyor ya.haftada 1 kılo alıyorum galibaa

canim uzulme verirsin insallah dogumdan sonra..kilolu degilsin hamilesin boyle dusun!!!

canım öyle düşünüyorum.sorunum kılo almak değil ama yoruluyorum.çok çabuk ağırlaştım.nefesim kesiliyor.bunlar beni korkutuyor.yardım edicek kimsemde yok yanımda :çok üzgünüm:

yemek yemekle çocuğun kilo almasının alakası var tabi canım. umarım aşağıdaki yazı açıklayıcı olur.a.s. az kilo alan annelerin,düşük kilolu doğum yapma riski daha fazla. tabii abartmamak lazım..
http://www.bebek.com/content.aspx?PContId=2&ContType=1&ContId=282

yemek yemekler bebeğin kilo almasının hiç bir bağlantısı yok ben 6 ayda 7 kilo aldım bebeğim haftasına göre 50gr fazla bile..Önemli olan yedikleriniz ekmeğin tatlının bebeğe bi faydası yok ama bize kilo yapıyo sadece

Back