morelim acayip bozuluyor.çok hızlı kılo almaya başladımm.şimdi mayıs haziran annelerini okudum dahada çok hırslandım.bende çok şeyi azaltmaya karar verdim.eşimde yemek yedikçe bana bakıyor.çokmu yıyorum acaba fisfisfis bende burda paylaşırsak birbirimizle son haftalarımızda çok kılo almadan geçireceğimizi düşündümm.AZ YEMEK AZ KILO.
yemek yemekle çocuğun kilo almasının alakası var tabi canım. umarım aşağıdaki yazı açıklayıcı olur.a.s. az kilo alan annelerin,düşük kilolu doğum yapma riski daha fazla. tabii abartmamak lazım..çok yemekle çocuğun kilo almasının ne alakası var ki.. aksine zararı bile olabilir bence.. önemli olan faydalı şeyler yemek... ben eylül annesiyim... siz benden baya öncesiniz... daha bilgilisiniz aslında ama bi öğünde çok yemek yemek yerine az az 5-6 öğün yemek daha iyi değil mi... ozaman çocuk kilo alır diye düşünüyorum...
çok yemekle çocuğun kilo almasının ne alakası var ki.. aksine zararı bile olabilir bence.. önemli olan faydalı şeyler yemek... ben eylül annesiyim... siz benden baya öncesiniz... daha bilgilisiniz aslında ama bi öğünde çok yemek yemek yerine az az 5-6 öğün yemek daha iyi değil mi... ozaman çocuk kilo alır diye düşünüyorum...
az ve sık yemek bence az yiyipte bebegin gelişimini engelemeyin gerci engeliyemezsiniz bebek annenin vucudundan cekermiş ve annenin vucudundan cıkan kalsiyum tekrar geri gelmezmiş onun icin dikkat etmleiyiz ben az ve sık yiyorum kilo almıyorum 6 haftadır böyleyim 6 haftadır kilo almadım
canım haftada kaç kilo alıyosunki ne kadar fazla yani bugüne kadar kaç kilo aldın merak ettim boyun ve hamilelik öncesi kilon da önemli...
ne kadar kilo aldın bilmem ama bundan sonra yaklaşık 13 haftan kalmış her hafta 500 gr alsan bile bu da 6,5 kilo eder artık alınacak kiloların çoğunu aldık bence moralini bozma...ayrıca bebekler son aylarda kilo alıyor yediklerinin ve son aylarda aldığın kiloların büyük bölümü bebişine gidecek inşalllah tabi sık sık ve az yemen lazıma.s.
merakli canim benim ii fikir ama ne yalan söyliyim bende deniz gibi tutamiyorum bogazimi ..tutmakta istemiyorum ..ballandira ballandira yemek yiorum vallahi .. :roflol:
o yüzden kararli olamam .. icimden gelmiyo .. artik dogumdan sonra insallah .. simdilik tadini cikariyorum
aman boşverin can boğazdan gelir ben yemek yerken gözüm dönüo resmenn kendimden geçiyorumm :))eşim ölüyo gülmekten neydin ne oldun dioo haha bende gülüyorum wallahi ama napayım yaa sıkamıcam kendimi walla ne bulursam yiyorummm:)))))))
morelim acayip bozuluyor.çok hızlı kılo almaya başladımm.şimdi mayıs haziran annelerini okudum dahada çok hırslandım.bende çok şeyi azaltmaya karar verdim.eşimde yemek yedikçe bana bakıyor.çokmu yıyorum acaba fisfisfis bende burda paylaşırsak birbirimizle son haftalarımızda çok kılo almadan geçireceğimizi düşündümm.AZ YEMEK AZ KILO.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?