- 13 Nisan 2018
- 3.125
- 10.534
- 208
Ebelik atamalari harika. Yaomayin bunuEbelik 4 senelik ama 4 sene kalamma burada bu gidişle
Bak ben ünide hocayımKimiside baslyamazsın diyor kafam çok karıştı bunu nasıl öğrenebilrim acaba
Asla bırakma. 2 yıllıktan atanma ile 4 yıllıktan atanma konusunda fark var sağlıkta. Okulun bitince ailene yapabilecegın maddi yardımları düşün. Biraz dişini sıkEbelik 4 senelik ama 4 sene kalamma burada bu gidişle
Sakın öyle bi hata yapma kaldı 2 sene sonra hemen kpss memursun memur olmak zorundasın kardeşlerin sana muhtaç, eğer iki yıllık okursan atanamazsın bende sağlıkçıyım ama atanamadım keşke ebelik okusaydım dediğim oluyor arada bi ablan olarak bence yapmaFikirlerinizi alıp kendime yön vermek için yazıyorum, Ben ebelik okuyorum 2 .sınıfım , ailemşn yanına yatay geçiş yapamadım, Babam vefat etti, anneminde göğsünde kitle cıktı rahatsız, 2 küçük kardeşim var, sürekli gidip gelemiyorum İstanbuldayım ve okulda aşırı pskolıjik baskı uyguluyorlar, ve dersleri zorunlu tutuyorlar haksız yere staja geç başlattılar ve kendi haksızlıklarını devamsızlıgımızdan saydılar, ben bu sebepten dolayı 2 aydır memleketime gidemiyorumannenin sesini kardeşlerinin yalnızlıgını düşündükçe bir de gidemedikçe deli oluyorum
Annemin benden başka tutanacak dalı kalmadı, okul beni iyice bıktırdı ( bu konuyla ilgili konu açtım)
Babamı kanserden kaybettim yine okul yüzünden babamın sürekli yanına gidemedimama artık böyle olsun istemiyorum ailemin yanına yatay geçişte yapamam çünkü kontenjan açmıyolar,
2 senem boşa gitsin istemiyorum önlisans ilk ve acil yardım bölümüne geçiş yapıp bi an önce bitirip ailemin yanına gitmek istiyorum çünkü mecburum kardeşlerinin çok zor durumdabu seneden sonra okul bitmiş olacak yani atanma konusunda atancagımı düşünüyorum bu bölümden sizce başka ne yapabilirim gerçekten bu hafta kesin karar vermem gerekiyor
( bölümğm 4 yıllık ama ben 4 yıl kalamam)
Çok teşekkür ederim çok mutlu oldum inşaallah öyle olurrBak ben ünide hocayım
Bu tamamen kazanacağın üniversite ile alakalı
Oranın hocalarını ve öğrenci işlerini ,iyaret et ve sor
Çok teşekkür ederim inşaallah atanırsınız bölümümğ gerçekten çok seviyorumSakın öyle bi hata yapma kaldı 2 sene sonra hemen kpss memursun memur olmak zorundasın kardeşlerin sana muhtaç, eğer iki yıllık okursan atanamazsın bende sağlıkçıyım ama atanamadım keşke ebelik okusaydım dediğim oluyor arada bi ablan olarak bence yapma
Size ne kadar teşekkür etsem azdırİlk acil yardım bölümünü yapabileceğini düşünüyor musun??? Sonuçta büyük ihtimalle ambulansta görev alacaksın ve yeri gelecek psikolojik olarak seni zorlayan vakalarla karşılaşacaksınız.. Hani şuan okuldaki psikolojik baskı kötü olabilir ama vakaya gittiğinizde üzerinize saldıran hasta yakınları, bu ambulans nerede kaldı diyen diğer insanlarla mücadele edip aynı anda hastaya müdahale etmek ve maalesef şiddet görmemeye dikkat etmeniz gerekecek..
Bir diğer konu da ebe iken bakımı sadece sana ait hastaların olabilir, kendi stiline, mesleki doyumunla çalışabilirsin ama 112 de ekip ile bir bütün oluyorsun.. Her zaman ekip arkadaşların mükemmel iyi, anlayışlı, etik, ahlaklı vb vb olmayabilir.. Atanma puanları ebelikte daha kolay gibi...
Evet senin için zor bir durum ama ara tatilde biraz nefes alabilirsin, dinlenebilirsin. Baban için başın sagolsun ama annen tek değil 2 çocuğu yanında. Bu tabloda tek olan sensin..
Bence bu kadar kolay pes etme. Evet İstanbulda yaşamak zor kabul ediyorum. Ama babacığın okulunu bırakmanı mı isterdi yoksa mezuniyette seni beyaz üniforma ile mi görmek isterdi??? Annen için en iyi destek büyük kızının tüm acılara rağmen dimdik ayakta durduğunu görmek olacaktır. Evet annenin yanında olsan biraz işler kolaylaşabilir ama babanın acısı ve özlemi ne annenin içinden ne senin içinden ne de kardeşlerinden hiç geçmeyecek. Ailenin yanına döndüğünde tüm bu acı ve özlem yok olmayacak maalesefamacım seni üzmek değil, yanında olup sana sıkıca sarılmak isterdim şuan.. Ama kardeşlerin için annen için güçlü olmalısın..
Eğer ebelik mesleğini isteyerek, severek seçtiysen bırakma sakın.. Gerekirse anlayışlı hocalarınla ve oku yönetimi ile konuş 2.dönemini dondur.. 7 8 ay aileiin yanında olmak senin için iyi bir seçenek olabilir. Hem kafanı dasinlemiş olursun
Ben size bir şey sorabilir miyim, okulda aşırı psikolojik baskı var bunu herkes söylüyor ve hergün başka bir olayla karsılıyoruz, mesela lise gibi derste tuvalate gitmek yasak dersler blok işleniyo en az bir buçuk saat sürüyor , telefon elimizr aldak hemen çık dışarı terbiyesiz gibi ithamlarsa bulunuluyor, hoca ara verdiği zaman kapının önünde su içilse , su içerken hoca girse içeri derse almıyor süreli hasta mahremiyeinden bahsederler ama biİizim mahremiyetimşze saygı duyan hiç yok felan ve daha fazlası sizce bunlar ne kadar doğru burası özel bir üniversite ve aşırı baskıcılar , stajı kendileri unuttu isim vermeyi sonra bizi staja geç başlattılar ve gitmediğimizi iki haftayı devamsızlığı mıza saydılar ve öğrenci sorumluluk sahibi olsun dşyeymiş bunlar sorulduğu zaman nerde görğlmğş zorlamayla öğrencinin sorumluluk sahibi oldugu, ben bunları dekanla konuşmayı düşünğyorum sizce faydası olur muBak ben ünide hocayım
Bu tamamen kazanacağın üniversite ile alakalı
Oranın hocalarını ve öğrenci işlerini ,iyaret et ve sor
Ben size bir şey sorabilir miyim, okulda aşırı psikolojik baskı var bunu herkes söylüyor ve hergün başka bir olayla karsılıyoruz, mesela lise gibi derste tuvalate gitmek yasak dersler blok işleniyo en az bir buçuk saat sürüyor , telefon elimizr aldak hemen çık dışarı terbiyesiz gibi ithamlarsa bulunuluyor, hoca ara verdiği zaman kapının önünde su içilse , su içerken hoca girse içeri derse almıyor süreli hasta mahremiyeinden bahsederler ama biİizim mahremiyetimşze saygı duyan hiç yok felan ve daha fazlası sizce bunlar ne kadar doğru burası özel bir üniversite ve aşırı baskıcılar , stajı kendileri unuttu isim vermeyi sonra bizi staja geç başlattılar ve gitmediğimizi iki haftayı devamsızlığı mıza saydılar ve öğrenci sorumluluk sahibi olsun dşyeymiş bunlar sorulduğu zaman nerde görğlmğş zorlamayla öğrencinin sorumluluk sahibi oldugu, ben bunları dekanla konuşmayı düşünğyorum sizce faydası olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?