- 30 Eylül 2018
- 1.401
- 1.782
- 63
- 29
Başlarsın canım yani Aldığın dersleri tekrar almazsınTekrar sınava gitsem kazansam 3 drn başlayabilir miyim acaba
Kimiside baslyamazsın diyor kafam çok karıştı bunu nasıl öğrenebilrim acabaBaşlarsın canım yani Aldığın dersleri tekrar almazsın
Derslerden muafiyet alabilmen için şimdiki okulundaki ders kredi ve içerikleri ile başkayacağın okulunkini karşılaştırıyorlar kuruldaKimiside baslyamazsın diyor kafam çok karıştı bunu nasıl öğrenebilrim acaba
Bende geçen yaz mezun oldum çok arkadaşım yaptı oluyor ama geçmek istediğin üniversiteyi arayıp öğrenebilirsin bende mesela öğretmenim öğretmenliklerin eğitim dersi ortak olduğu için İngilizce öğretmenliği kazandım diyelim 2 yıl okumam yetiyor eğitim derslerini aldığım içinKimiside baslyamazsın diyor kafam çok karıştı bunu nasıl öğrenebilrim acaba
Ben tam burslyum okula para veemşyorum arkadaşım yüzde 50 burslu onun konusunu da acmıstık,evet memurum ama işime geri dönmemm için çok büyük uğraş gerekecek, çünkü tekrar girmesi zor, birde en çok sağlık okumayı istiyordum , sağlıklı ilgili bi bölümde çalışmak istedim hep yani kendi isimde hiç mutlu değildimeski konularınıza göz attım az önce.19 yaşında memur olmuşsunuz ve ebelik bölümüne tam burslu değil yüzde elli burslu girdim demişsiniz.şu an memur musunuz halihazırda .işiniz varsa zaten okulu uzatarak ta okuyabılırsınız dondurup
Tekrar sınava gitsem kazansam devlet inişini acaba ilk iki sene muaf esip 3 ten başlatırlar mı aynı bölümüBende geçen yaz mezun oldum çok arkadaşım yaptı oluyor ama geçmek istediğin üniversiteyi arayıp öğrenebilirsin bende mesela öğretmenim öğretmenliklerin eğitim dersi ortak olduğu için İngilizce öğretmenliği kazandım diyelim 2 yıl okumam yetiyor eğitim derslerini aldığım için
Üniversiteyi arayın yada ailenizin yanına geldiğinizde gidip öğrenci işleriyle konuşun olur diye umut ediyorumTekrar sınava gitsem kazansam devlet inişini acaba ilk iki sene muaf esip 3 ten başlatırlar mı aynı bölümü
İnşaaallah olur çok teşekkür ederim ilk işim p.tesi aramak olcakÜniversiteyi arayın yada ailenizin yanına geldiğinizde gidip öğrenci işleriyle konuşun olur diye umut ediyorum
Bir üniversiteye kazanıp gittiğinizde daha önceden aldığınız dersleri ve notları kabul edip etmemek onların elinde oluyor. Mesela mühendislik okuyorum ben bizim okulda 1. sınıf matematik derslerinin geçerliliği 4 yıl gibi bir şeydi. Yani 2. sınıfta okulu bırakıp bir yıl ara verip sonra tekrar sınavla kazanıp giren birisinin aldığı matematik dersi sayılıyor ama iki yıl sonra yapsa saymıyorlar mesela. Veya cc ve üstü sayılıyor sadece altını saymıyorlar. Öğrenci işleri veya bölüm sekreterine sorabilirsin okula, bölüme göre değişebiliyor yani.Kimiside baslyamazsın diyor kafam çok karıştı bunu nasıl öğrenebilrim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?