Gelinlik Modelleri Karar vermek çook zor...

island

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2007
5.967
1.319
173
Gelinliğimin provadaki hali 3. sayfada kızlarr...

Merhaba kızlar,
Düğünüm nasipse 20/11/2011 de ve gelinliğim dikilicek. ama ben hala aradığım modeli bulamıyrum. Aşağı yukarı kafamda belirledim modeli dantel ağırlıklı olacak. Elimde şu model var üst kısmı hoşuma gitti. straplez cok abiye gydim bu sefer farklı olsun istiyorum.
[/url][/IMG]

[/url][/IMG]
Etek kısmını da şu şekil istiyorum ama kafamda oturtamıyorum modeli. Tarzımı anlatabilmişimdir umarım. Bana önerebileceğiniz modeller var mı?
[/url][/IMG]

Duvak da böyle sadece kenarları güpür olsun istiyorum.
[/url][/IMG]

Kına gecesi için de dikilicek şu abiyeyi diktireceğim sanırım bu modele ne renk gider sizce?

[/url][/IMG]

Kına gecesi o nkadar önemli değil de gelinlik bambaşka

Son düzenleme:
meraba canım straplez istemiosan eğer 3. ye bayıldım 3. nün üstünü kollarını fln 1. gibi yaptır bence seçeneklerin hepsi buysa 3. nün üstünü 1. gibi yaptır ve çok güzel bi gelin ol :123:

Harika bir seçim. :)

Kına içinde o elbiseye şarabi bir renk hoş olur. Mürdüm gibi mesela.

canım son ekledğin gelinlik süperr bence hiç oynama yapmadan onu diktirebilirsin.....

kınalığa gelince o modelde kan kırmızı çok guzel durur bence

mutluluklar

öncelıkle söylemek ıstedıgım birşey var hıcbır moda evı gösterdıgınız gelınlıklerın aynısını dikemez sonradan hayal kırıklıgına ugramayın://///

ekledigin gelinlikler pronovias modelleri ve tartismasiz cok güzeller..
bence üc gelinlikde cok güzel fakat bir arkadasin yazdigi gibi bencede bu gelinlikleri ayni kalitede dikebilecek bir moda evi bulmak cok zor..
gelinlik buraya konu acan arkadaslar hep diktirdikleri icin pismanlar..

aynen cnm ben dıktırdım ve hıc mı hıc alakası olmayan gelınlık cıktı ortaya şimdiki aklım olsa hazır alırım ve öle uyduruk bıyerde degıldi lüks bıyere dıktrıdm..://///

arkadaşlar gerçi benim düğün hemen değil ama ben şimdiden model toplamaya başladım bende diktiririm heralde die düşünüodum ama yorumlarınızı okuyunca çekincemelerim oldu diktirmeyin hazır alın mı diosunuz yani nede olsa tecrübeli deneyen arkadaşlar var fikirleri deneyimleri önemli ?????

Son düzenleme:
canım bence ilk resimler daha guzeldi kabarık etekli olanlar en sondaki resim sanki gece kıyafeti gibi bence gelinligini iyi secmelisin eger kararsız kaldıysan ve dugununde yakın değilse arastırmalara devam et elbet gonlune gore bulacaksın... buarada bende diktirmeyi dusunuyorum kiralamak mı mantıklı yoksa diktirip dugunden sonra geri verip baskalarına kiralanması mı daaha mantıklı hala karar veremedim acıkcası

Kılzar yorumlarınız için çok teşekkürler.
Evet pronovias modelleri bunlar sadece ordaki modewlleri beğeniyorum diğer gelinliklerin hiçbiri tarzım değil.
Genel olarak kafamda model belli. Straplez nişanıomda da giydim çok sıradan oldu artık dantelden bir askıyla hava katmak istiyorum. İlk modelin üstünü beğendim başka dantel askılı bir gelinlik göremedim zaten. Eteği prenseler gibi kalçaya kadar oturan aşağısı kabarık ve kuyruklu istiyorum.
Duvağı kesinlikle kenarları güpür upuzun bişi olacak

Gelinliğimi kayınvalidem dikicek. Nişanımda da o dikti ve isteediğim modeli yaapbildi. Albümlerde nişan fotolarım var. Umarım gelinliği de becerebilir istediğim gibi.:26: Düğünüm 20 kasım bir an önce başlamamız lazım.

Son eklediğim kabarık olmayan modeli de kına gecem için diktişreceğim. Kırmızı vardı aklımda ama uçuk bir renk mi giysem bilkemedim.:26: Nişanlığım canlı bir maviydi.

http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/454014-isloonun-nisan-albumu-studyo-fotolari28-05-2011-a.html

bende ilk sıradaki pronovias alce modeline hayrandım orjinali kısmet oldu diktirmeyi istemiyordum fakat orjinalini alamayacağım için en son ihtimaldi diktirmek nişanlığımı diktirmiştim pişman oldum gitti gidiyor da pronovias alcanar modelinin orjinali satışta o modelde bunlara benziyor istersen bir bak fiyatı da yanlış hatırlamıyorsam 2000 tl idi

kararsız kaldığınız modeller arasında pek bir fark yok. birinde etek bitimi kenar danteliyle çevrelenmiş, diğerinde çevrelenmemiş o kadar. ikisi de etek üstünde seyrek, gövdedeyse sık olmak üzere dantel aplik uygulaması olan, tül tabanlı bir gelinlik. 3-5 numara tarlatan üzerine kalıp çıkarırsınız, eteğin tüllerini yaparsınız, dantelin etekteki dağılımına ise gövdeyi bile kapladıktan sonra en son karar verebilirsiniz zaten. o aşamada da deneme imkanına sahip olursunuz. diken kişi önce dantelleri tüle iğneler, bakarsınız, ona göre son şeklini verirsiniz.

pronovias evet farklı, çünkü gerçek fransız danteli kullanıyorlar ki nerdeyse hiçbir gelinlikçi kullanmıyor o kadar kaliteli ve pahalısını. gerçek fransız danteliyle diktirecekseniz, kışın bile diktirseniz 2500 lirayı gibi bir meblağı gözden çıkarmanız gerekir. bunun altındaki bir ücrete fransız danteli kullanmadan dikilir, onun da böyle durması mümkün değildir.

fransız danteli olmasa da, çok fena durmayacak, deseni ve yapısı ince, kibar danteller bulunabilir ve ortaya daha düşük fiyatla fena olmayan bir şey çıkabilir. ama bunun için, danteli gelinlikçiyle gezerek seçmek ve biraz kumaştan anlamak lazımdır...dantelde tercihen küçük desenleri olan modeller seçmek daha iyi sonuç verir.

gelelim kına kıyafetine. elbisenin modelini görür görmez aklıma iki elbise geldi. bu tarz drapeli modellerin renkli olanlarından çok beğendiğim bir nüliferin hoşuna gider mi klibinde giydiği, ikincisi de gülşenin canın sağolsun klibinde giydiği ikisi de klip kıyafeti ne garip... bu şekilde parlak bir yeşil çok güzel olurdu. ister daha maviye çalan camgöbeği yeşili, istersen biraz daha sarımtrak fıstık yeşili...

bende pronovias gelinlik modellerini cok begeniyordum.Hatta bi moda evi 1-2 modelini dikmisti daha dogrusu dikmeye calismisti biranda acayip sogudum cok begendigim modellerden.Ben sana arkadasim diktirmek yerine hazir almani tavsiye ederim.Mesela Beyaz butik e mutlaka ugra bu gelinliklerin cok benzerlerini satiyorlar.Hemde cok kaliteli gelinlikler. Ben ordan almistim cokda menmun kaldim herkese tavsiye ederim.Kina kiyafetin modeli harika.Onu diktirebilirsin mesela, kirmizi renk olursa super olur.
Simdiden mutluluklar...

Kızlar eşimin işi gelinlik ailesi de gelşinlik işiyle uğraşıyor. Hal böyle olunca benim dışarıdan almam cok abes kaçar
Nişanlığımı da kayınvalidem dikti çok da güzel oldu fotolarda bakabilirsiniz. Umarım gelinlikde de istediğimiz gibi olur sonuç.
Modeller birbirine benziyor evet dantel ağırlıklı asil bir model olsn istiyorum ve düz straplez yerine dantel askıyla hareketlendirmek işstiyorum modeli.
Aradığım detayların hepsi tek modelde bulamadım. İlk eklediğim modelin üst kısmını beğendim 3,modelin ise kabarık kuyruklu eteği güzel çizim yeteneğim olmadığı için birkaç model üzerinden gidiyorum. Dantelini de kumaşı da kendimiz alacağız bn seçicem. Kumaşlardan çok anlamam ama gerek bakıcaz artık.

Kına gecesi için son eklediğim gelinlik modeline bayıldım hiçbir değişiklik olmadan aynısını yaptırmayı düşünüyorum. Renk konusunda kararsızım aklımda pudra rengi de var

Askılı olan model çok hoş ve zarif şu an düğünüm olsa bu gelinliği giymek isterdim açıkçası.

3. resim gercekten cok güzel görünüyor klasik kabarık gelinliktense böyle farklı modelleri daha cok begeniyorum şimdiden sana mutluluklar

Teşekkür ederim canım. Bugün ölçülerimi aldık cumartesi de kumaşlar alıncak hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…