Karar veremiyorum

Kereminannesii

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2017
72
190
30
Merhaba hanimlar 23 yasinda 2 yillik evliyim 9aylik oglum var. Evlenmeden once sekreter olarak bir hastanede calisiyordum esimde ayni hastanede halen saglik memuru olarak calisiyor. Evlenince isten ciktim zaten ayni yerde calismamiz cok problemli oluyordu yaklasik 2 yildir ev hanimiyim hic bir sosyal cevrem kalmadi esimle bebeğimiz olana kadar asiri sorunlar yasadik suan asmis gibi duruyoruz. Simdi sorum şudur bu sende sinavlara girdim açıköğretim fakültesine kayit yaptirmak istiyorum ama bitirdigimde en azindan ise yarasin istiyorum benimle tecrübelerinizi paylasirmisiniz sizce hangi bolum bana avantaj saglar ?

iş sağlığı güvenliği okuyabilirsin yalnız okul bitince kursa gidip sınava girmelisin belge almak için. Başka arkadaşların bilgisi varsa paylaşır benim kısa zamanda bitmesi açısından aklıma bu geldi. Hakkında hayırlısı olsun. Veya hastane tecrübem var tıbbi sekreterlik olabilir atamadı zor ama özelde iş imkanı olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…