karar veremıyorum sızce mantıklı olan hangisi

snowdrop

sağlık,huzur ,mutluluk...
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2008
952
10
318
38
İstanbul
kızlar ev alıcaz,2 tane ev var,biri dublex fiyatıda çok uygun 82 mılyar ama kombısı yok bız yaptırcaz,bırde onu su an bos ev yapılınca kapanır ,gunes oğlee kadar evde,sonra yok,dığer ev ise 90 metre kare,3 cephesı gunees goruyor her ıkı evde ccadde uzerınde bu ev ıse 75 mılyar ,karar veremedım,bana dublex olan mantıklı gelıyor,ılerisi için,2 çocuğum var fikir verın bana

Dublex diyorum ben canım apartmandaki rahatsızlık gibi bir durumla karşılaşmazsın sakin olur çocukların içinde çok rahat olur :70:Hayırlı olsun şimdiden :nazar:

Son düzenleme:
bu durumda bende dublexi tercih ederdim herhalde.merdiven olayı biraz sıkıntılı çocuk olunca he bi de güneş görmemesi ama öbürü şöyle 120 metrekare olsaydı onu tercih ederdim kesinlikle

altlı ustlu 230 metre kare canım

230 metre kare bir ev 82 milyar ise kesin kusurları olan bir evdir.büyük alayım rahat edeyim derken rutubetten kurtulamazsın.rahat edeyim derken hasatalıkla uğraşırsın.bence büyüklüğüne aldanma.230 metre kare bir ev günümüz fiyatlarıyla hiçte mantıklı değil...çok daha fazla olması gerekirken değerinden çok düşük..hayırlısı olsun.

Back