karar veremiyorum sizce hangisi?

bencede 2.. :) aynısının kolyesı var bende pembe taş ve pembe altın cok ıyı oluyor herseyle takabılıyorum..dıgerı daha eskı gıbı bu daha modern duruyor :)
gule gule kullann

ben de buğday tenliyim canım yazın esmer oluyorum hemen bronzlaşıyorum.
hani hep deriz ya; birinciyi çok sevsen ikinciyi aramazdın diyedemek ki içten içe 2yi istiyorum

çoookkk teşekkür ederim canım hayırlısıyla o gün gelseydi

ben olsam 1 i alırdım çok kibar görünüyo ve bence yaşına daha uygun..hayırlı olsunn bu arada darısı benim başıma =)

1............ 11
2............ 15

1tane de çekimser var kızlar siz de benim gibi arada kaldınız

ben olsam 1 i alırdım çok kibar görünüyo ve bence yaşına daha uygun..hayırlı olsunn bu arada darısı benim başıma =)

teşekkür ederim canımm darısı isteyen herkesin başına

bence de 2. model ama naçizane benim fikrim, eğer zümrüt formunda bir set alacaksanız ne 1. model kadar çiğ sarı ne de 2. model kadar karanlık olmasın bence. mesele şöyle bir şey de olabilir tekrar tebrikler bu arada

canım ben de bu tarz daha çok seviyorum ama altını daha çok olan şeylere bakıyorum. sonuçta nişan olduğu için bu kadar ince zinciri olan kolyeler basit düşer.
başka modellere de bakıyorum bu aralar. çünkü bu ikisinden birini bi türlü seçemedim

anlıyorum canım. evet haklısın zinciri ince oluyor böyle modellerin genelde.. inşallah içine sinecek bir modeli beğenir ve alırsın kolaylıklar diliyorum :))

bence de 2. canım sonucta nısan ve agır bısı olsun allah tamamına erdırsın sımdıden

kesinlikle 2222 çok asil duruyo birincisi basit gibi hem 1. sinin yüzüğü de baya yaşlı işi

bide fiyat sorsamm:78::78:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…