• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karar veremiyorum sizce hangisi?

bencede 2.. :) aynısının kolyesı var bende pembe taş ve pembe altın cok ıyı oluyor herseyle takabılıyorum..dıgerı daha eskı gıbı bu daha modern duruyor :)
gule gule kullann

canmm şöyle bir alıcı gözüyle baktım ve fikrimi değiştiriyorum kesinlikle 2. canım ilk etapta 1. güzel görünüyor ama ilk bakışta detaylı bakınca ve hangisini takarım hangisi tenime yakışır dersen 2. diye düşünüyorum şöyle ben esmerim kumral esmer arası daha doğrusu,bu yüzden siyah daha çok tenime yakışır ama bembeyazsan sarıysan canm 1. derim ama 2. kesinlikle çook daha şık ve ağır duruyor 1. daha basit durmuş son karar senin bende senin gibi kararsızım ama dikkatle bakınca hangisi içine siniyorsa onu seç tatlımm ;)

ben de buğday tenliyim canım yazın esmer oluyorum hemen bronzlaşıyorum.
hani hep deriz ya; birinciyi çok sevsen ikinciyi aramazdın diye:1:demek ki içten içe 2yi istiyorum :1:

1. si gerçekten asil duruyor ve çok hoş,2. si de güzel ama renginden ötürü herhalde biraz ağır duruyor canım,bir de boynunda görmek lazım,belki o zaman

göründüğü gibi olmaz.karar senin tabii hayırlı olsun,tebrik ederim,güle güle tak gerdanına :21: :16:

çoookkk teşekkür ederim canım hayırlısıyla o gün gelseydi:16:

ben olsam 1 i alırdım çok kibar görünüyo ve bence yaşına daha uygun..hayırlı olsunn bu arada darısı benim başıma =)

1............ 11
2............ 15

1tane de çekimser var:1: kızlar siz de benim gibi arada kaldınız:1:

bence de 2. model ama naçizane benim fikrim, eğer zümrüt formunda bir set alacaksanız ne 1. model kadar çiğ sarı ne de 2. model kadar karanlık olmasın bence. mesele şöyle bir şey de olabilir $images.jpg tekrar tebrikler bu arada:1:

bence de 2. model ama naçizane benim fikrim, eğer zümrüt formunda bir set alacaksanız ne 1. model kadar çiğ sarı ne de 2. model kadar karanlık olmasın bence. mesele şöyle bir şey de olabilirEki Görüntüle 486816 tekrar tebrikler bu arada:1:

canım ben de bu tarz daha çok seviyorum ama altını daha çok olan şeylere bakıyorum. sonuçta nişan olduğu için bu kadar ince zinciri olan kolyeler basit düşer.
başka modellere de bakıyorum bu aralar. çünkü bu ikisinden birini bi türlü seçemedim:27:

anlıyorum canım. evet haklısın zinciri ince oluyor böyle modellerin genelde.. inşallah içine sinecek bir modeli beğenir ve alırsın kolaylıklar diliyorum :))

bence de 2. canım sonucta nısan ve agır bısı olsun allah tamamına erdırsın sımdıden

kesinlikle 2222 çok asil duruyo :52: birincisi basit gibi hem 1. sinin yüzüğü de baya yaşlı işi :27:

bide fiyat sorsamm:78::78:

Son düzenleme:
Back