Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canmm şöyle bir alıcı gözüyle baktım ve fikrimi değiştiriyorum kesinlikle 2. canım ilk etapta 1. güzel görünüyor ama ilk bakışta detaylı bakınca ve hangisini takarım hangisi tenime yakışır dersen 2. diye düşünüyorum şöyle ben esmerim kumral esmer arası daha doğrusu,bu yüzden siyah daha çok tenime yakışır ama bembeyazsan sarıysan canm 1. derim ama 2. kesinlikle çook daha şık ve ağır duruyor 1. daha basit durmuş son karar senin bende senin gibi kararsızım ama dikkatle bakınca hangisi içine siniyorsa onu seç tatlımm
1. si gerçekten asil duruyor ve çok hoş,2. si de güzel ama renginden ötürü herhalde biraz ağır duruyor canım,bir de boynunda görmek lazım,belki o zaman
göründüğü gibi olmaz.karar senin tabii hayırlı olsun,tebrik ederim,güle güle tak gerdanına
ben olsam 1 i alırdım çok kibar görünüyo ve bence yaşına daha uygun..hayırlı olsunn bu arada darısı benim başıma =)
elbisende siyah varsa 2 daha açık renk bişeyse 1 bence
bence de 2. model ama naçizane benim fikrim, eğer zümrüt formunda bir set alacaksanız ne 1. model kadar çiğ sarı ne de 2. model kadar karanlık olmasın bence. mesele şöyle bir şey de olabilirEki Görüntüle 486816 tekrar tebrikler bu arada