karar veremiyorum sizce hangisi?

2.si bence biraz daha orta yaşa hitap ediyor... 22 yaşındaki birinde bence 1. model çok zarif duracaktır tabi kıyafetinin nasıl olacağı da önemli çok düz sade bir model seçmeyeceksen eğer bence 1. si olsun derim...

aslında sadece o gün için değil, normalde de önemli günlerde kullanmak için almak istiyorum
satma söz konusu olmayacak yıllarca kullanacağım, o yüzden ince eleyip sık dokuyorum bu kadar
1. sini ben ilk gördüğümde aşık olmuştum resmen. ama o işli yerlerin(ajurların) altı mineymiş onu bilmiyordum.
mineli olması fikrimi değiştirdi biraz. 2.si de siyah takıları çok sevdiğim için gözüme çarpmıştı.

bencede kesinlikle 1-1-1-1-1-1-111111111111111111

Bence çok zarif çok beğendim

2. olanın altın rengı yerıne rose rengı oalnı varsa o daha hos durur elmas gıbı bırıncıyı hıc begenmedım.

canmm şöyle bir alıcı gözüyle baktım ve fikrimi değiştiriyorum kesinlikle 2. canım ilk etapta 1. güzel görünüyor ama ilk bakışta detaylı bakınca ve hangisini takarım hangisi tenime yakışır dersen 2. diye düşünüyorum şöyle ben esmerim kumral esmer arası daha doğrusu,bu yüzden siyah daha çok tenime yakışır ama bembeyazsan sarıysan canm 1. derim ama 2. kesinlikle çook daha şık ve ağır duruyor 1. daha basit durmuş son karar senin bende senin gibi kararsızım ama dikkatle bakınca hangisi içine siniyorsa onu seç tatlımm

1. çok beyaz, parlak ve çiy durmuş bence, 2. de renk uyumu daha güzel. 2.si diyorum.

1. si gerçekten asil duruyor ve çok hoş,2. si de güzel ama renginden ötürü herhalde biraz ağır duruyor canım,bir de boynunda görmek lazım,belki o zaman

göründüğü gibi olmaz.karar senin tabii hayırlı olsun,tebrik ederim,güle güle tak gerdanına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…