- 13 Şubat 2019
- 102
- 47
- 27
- Konu Sahibi Shin min ah
Bir sevgilim var ona bir gün instagramdan fake hesap açıp mesaj attım. Sevgilimde fake hesaptaki kıza cevap verdi. Sonra bak bana böyle biri mesaj attı diye gösterdi. Konuşmaya devam etmedi bir kaç gün sonra kıza tekrar mesaj attı kızda benim zaten, benle bilmeden konuşmaya başladı ama bir yandan fake hesap benim olunca biliyorum ya benle konuşuyor sordum kıza yazdın mı tekrar diye? Dedi ki yok sonra bende devam edemedim yazdığı şeylere; yok sevgilim var ama ayrılacam aramız iyi değil diye yazıyor ya sinirlendim aradım akşam sevgilimi dedim ki kiza yazıyormuşsun öğrendim dedi ki nasıl öğrendin? Kıza ben yazdım adını biliyordum sen söyledin ya merak ettim kimmiş sana neden yazmış diye aklıma takılmıştı kızda bana anlattı diye başladım kızmaya ( fake hesaptaki kızın ben olduğumu anlamasın diye böyle bir yalan söyledim çünkü deseydim benim diye; diyecekti ki sen olduğunu biliyordum ondan konuştum öyle demesine mahal vermek istemedim ) neyse paşamın canı sıkılmış yazın memlekette bir kız yazınca fake olduğunu düşünüp trollemek istemiş bir tanede ortak erkek arkadaşımızda var ona da mesaj atıyormuş bir yandan bak kızı trollüyorum diye ( mesajları gördüm) beni benimle aldatmaya teşebbüsünden dolayı ve kendimi ona böyle bir oyun oynadığım için affedemeyip dedim neyse uzatmayım konuyu yaptığı kötü ama benimde kötü diye uzatmadım konuyu zaten çok sevdiğini söyleyip günlerce yalvardı... Aradan zaman geçti ama ben ilişkide bir iki yalan söylemiştim eski ilişkilerim hakkında onların doğrularını anlatınca bana çok kızdı başka bir yalan söylediğimi öğrenirse benden ayrılacakmış söylediğim tek yalanda bu çok seviyorum onu evlenmek üzereyiz bunu açıklasam bir ihtimal beni affeder bir ihtimalde ayrılır benden ilerde öğrenirse ki bir kız arkadaşımın fotoğraflarıydı görürse bir yerde öğrenebilir hepimiz aynı sektördeyiz kongrede orada burada karşılaşma ihtimali olur belki hayat bu ya getirir bir araya evliliğimiz bozulur ne yapabilirim ne olur fikir verin lütfen çok ihtiyacım var konuta asla objektif bakamıyorum. Doğruları söyleyip durum ne olursa olsun kabullensem mi yoksa belki hiç öğrenmeye ihtimali olmayacak bir şeye kendimi yorup kafayı takmasam, akışına bıraksam mı siz olsanız ne yapardınız??