karar veremedim...

zeynep69

Guru
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
154
20
318
Kastamonu
arkadaşlar yeni eve taşınıyorum ve eşya konusunda kararsız kaldım..kilim mobilya okyanus serisini (pturma grubu ve yemek takımı) ve filamingo serisini beğendim gibi...link eklemeyi bilmiyorum ama bu ikisi arasında kararsız kaldım ...bi fikir verirseniz sevinirim...

arkadaşlar yeni eve taşınıyorum ve eşya konusunda kararsız kaldım..kilim mobilya okyanus serisini (pturma grubu ve yemek takımı) ve filamingo serisini beğendim gibi...link eklemeyi bilmiyorum ama bu ikisi arasında kararsız kaldım ...bi fikir verirseniz sevinirim...

canım renk konusunda ne düşünüyorsun? koyu kahve düşünüyorsan eğer,okyanus serisinin koyu kahve rengi çok tatlı duruyor.flamingonun kahverengi olanını beğenmiyorum ben.zaten o yüzden flamingo siyah beyaz modelini aldım.nasıl durduğuna istersen bakabilirsin.

canım renk konusunda ne düşünüyorsun? koyu kahve düşünüyorsan eğer,okyanus serisinin koyu kahve rengi çok tatlı duruyor.flamingonun kahverengi olanını beğenmiyorum ben.zaten o yüzden flamingo siyah beyaz modelini aldım.nasıl durduğuna istersen bakabilirsin.
aslında koyu kahverengi olanı da beğendim.ama yan kollar çok açık renk deri benimde iki çocuğun var küçük çizelerse falan çok sırıtır diye düşündüm...bu arada eviniz çok güzelmiş..güle güle oturun..

javascript:changeBigImage(3);

javascript:changeBigImage(4);

buradaki ymek takımını da çok bğendim ama..bu takım ona uyar mı bilemedim..yemek takımına kombinlenen oturma grubunu da sevmedim..bilmiyorum..içim ısınmadı..
kendi takımı bu
javascript:changeBigImage(6);

javascript:changeBigImage(3);

javascript:changeBigImage(4);

buradaki ymek takımını da çok bğendim ama..bu takım ona uyar mı bilemedim..yemek takımına kombinlenen oturma grubunu da sevmedim..bilmiyorum..içim ısınmadı..
kendi takımı bu
javascript:changeBigImage(6);

canım eklentileri göremiyorum.hangisinden bahsediyorsun?

bir de koyu kahve koltukların kenarları açık renk demişsin ama krem rengini alırsan bu kez koltuğum her tarafı açık renk ve kirlenmeye müsait olacak.filamingo desen o da aynı..kahve de alsan siyah da koltuk kenarları açık renk :44:

Back
X