bırıncısı cok hoss..aydınlık ..begendım ..ıkıncısı cok klasık herkeste olan bı tarz bu...üçüncüsüde benım ıcımı bogdu... bırıncı cok hoss bende bu traz ıstıyorum nasıpse
canım koyduklarının arasında bence en güzeli birincisi ama ben açık renk aldım evlendikten kısa bir süre sonra bebeğimiz olsun istedik ve hamileliğim ilk zamanları çok zor geçti birde hala okuyordum açıkcası çok fazla temizlik yapamadım ama beni temizlede demedi hiç eşyalarım koyu renk çok çabuk tozlanıyor
arkadaşım bellonanın birincisi yani bu modeli yakından çok basit duruyo sanki dokununca kırılıcakmış gibi ama makyaj masasının altındaki boşluk güzel bak 3.dede var o boşluk değerlendir diğeri çok koyu ışığı yakınca toz hep ortaya dökülüyo çok sinir bozucu bence..açık renk bulabilseydim alacaktım ama bulamadım malesef...kesinlikle 3. cü
arkadaşım kötünün iyisi yani içlerinde 3,cü iyi diğerleri koyu renk boğar,toz ve temizlik derdi cabası..ahşap her zaman daha iyidir ama o bile çok koyu..sana tavsiyem marangozla bir konuş daha iyisini daha ucuza çıkarttırma ihtimalin var..
kesinlikle raylı kapılıları tavsiye etmem italyan marka son derece kaliteli mobilyamda bu kapılar tam bir fiyasko yarattı neden mi? 1-aralık kalırsa kıyafetler toz çeker 2- sert kapatırsan olurda arada bir gömlek yada bişi kalırsa düğmesi kırılabilir 3- çocuğunuzun parmağı yüksek ihtimalle sıkışabilir 4-zamanla nekadar kalitelide olsalar kapı rayından çıkabilir 5-lekelere daha çok açık bir model tarzıdır 6- raylı kapılar kısaca tavsiye edilmez delikafadulden
Hepinize teşekkür ederim fikirlerinizi paylaştığınız için hihoyyyt Haftasonu gittim 1. modeli yerinde de gördüm ve çok beğendim sanırım tercihim 1. olacak sositososito