Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Karar verdim doktora gitcem!

sky56

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2010
38
0
96
Hatay
Arkadaşlar yeter artık bu küçük göğüslerden çektiğimiz.Doktora gideceğim. Büyütün artık şu göğüslerimi ilaçmı veriyon hormonmu ne veriyosan ver yeterki büyüsün :jeyyar:

bencede tatlim konus doktorla benim annem hep yanimda oldugu için ben bisi diyorum bu isin tek çozumu ameliyat mi yoksa baska bi yoluda oluo mu soramiyorum hiç :S

Gidin kızlar gidinde ya silikon diyecek yada başka pahalı şeyler önerecek siz gidin bakalım ne diyecekler bizde ona göre hareket edelim

Arkadaşlar yeter artık bu küçük göğüslerden çektiğimiz.Doktora gideceğim. Büyütün artık şu göğüslerimi ilaçmı veriyon hormonmu ne veriyosan ver yeterki büyüsün :jeyyar:
Canım, madem doktora gitmeyi kafana koydun reglinin ikinci veya üçüncü günü git. Çünkü doktor direk hormon testi isteyecek. Biliyorsun göğüsleri büyüten hormonların tetkikleri gerek. Bir de, sigorta hastanelerinde derdini tam olarak anlatamazsın. Ayakta ve iki - üç cümleyle sıkıntını ancak paylaşabilirsin. Özel hastanede doktorun karşısına oturup seni sıkıntıya sokan bu durumu daha rahat ve uzun uzun paylaşabilirsin.

Annemede söyledim tamam dedi gidelim kaydirigubbakcemile3 Teyzem doktor önce ona soracağım bakalım ne diyecek sağolsun benimle çok ilgilenio ama bunu nasıl söylerim bilmem :kedi:

Saol canım aklımda bulunsum gerçi şuan reglim ama bu aralar gidemem ama en kısa zamanda gitcem inşallah

İzmitte önerebileceğiniz bir hastane ve doktor var mı?

kızlar giderseniz şu bitkler hakkındada doktorların yorumlarını alın lütfen..bizimlede paylaşırsınız hem..

bende gitmiştim göğüslerimde küçülme var dedim bi de benm biraz kıllanma vardı kan tetkiki istendi hormonlarım normal çıktı ama polikistik over çıktı ultrasonda. bu sebepten olabilir. önemli olan sağlıkmış anladım hiçbir şekilde büyütemedim o yüzden bıraktım ben herşeyi

Bu başlığı açan arkadaşın yaşını bilmiyorum ama, gerçekten yürekten alkışlıyorum. Sorunun köküne inebilmek, sorunu en başından ele alıp uzun vadeli ve umut kırıcı yollara başvurmak yerine gerçekçi çözümlerin arayışına girmek hemen herkesin, ben de dahil, öncelikle düşündüğü bir şey değil.Kadında cinsel özelliklerin gelişiminde küçük de olsa bir sorun varsa öncelikle hormonlarına bakılması gerektiğini bilmeyen yoktur. 'Kadını kadın yapan nedir?' diye sorulsa, herkesin aklından öncelikle ''meme'' geçer. Boya, kiloya, yaşa göre göğüs gelişememişse ve bu kişide özgüven eksikliği yaratıyorsa; üzüm çekirdeğiymiş, çaymış, kremmiş, hapmış, yağ vb. arayışlar gereksiz uğraşıyla beraber zaman kaybının yanında sonu hüsranla biterken kişinin psikolojisini alt üst eden şeyler. Göğüs şekillendirici ürünler yaramıyor diyemem. Yarıyor evet ama kadında meme dokusu yeteri kadar gelişmişse.. Çünkü, kendimden biliyorum. Peki, hiç yoksa?
Şerbetçi otunu ızmit'te hangi aktara sorsam; göğüs geliştirmeyle hiç alakası yok, bilakis içildiğinde regl düzensizliği yapar ve uykusuzluğa birebir diyorlar. Adaçayı keza öyle, yararı başka başka. Üzüm çekirdeği bağırsakları süper çalıştırır, cilde iyi gelir vs. Uğraşmakta devam edenlere kolaylık gelsin diliyorum. Ancak, umutları böylesi uğraşılara bağlamaktansa nedenlerin üzerine gitmek gerek diye düşünüyorum bu da benim naçizane düşüncem.

canım doktora gitmekle iyi yaparsın. ben de gidip sormuştum ama hormonların normal çıkarsa, hormon takivyesi falan vermezler çok büyük ihtimalle. bildigimiz gibi hormon takviyesi kansere davetiye çıkarıyor. menapoz döneminde bazı doktorlar hormon içeren ve o dönemi hafif atlatmaya yardımcı olacak hapları bile vermiyorlar artık.hele ki göğüste bir kitle varsa doğum kontrol hapı bile vermiyorlar, hastalığı hızlandıracağı ve kanser yapabileceği için. yani hormonların normalse ya silikon,ya da ot, çöpe devam...

gögüste kitle olanlar dogum kontrol hapı kulanamıyorlarmı?
canım araştırdığım kadarıyla şöyle; kanser şüphesi varsa, veya ailede meme kanseri geçmişi varsa sakıncalı. kitle olması da kanser belirtisi olabilir o nedenle risk grubunda oldugu için sakıncalı diyorlar.aşağıda alıntılar mevcut. jinekolojiyle ilgili bir siteden. direk jinekoloji.net yazın, bulursunuz.

"Bugüne kadar yapılan çalışmalardan çıkan en önemli sonuçlardan biri hap kullanımının meme dokusu içinde gelişmeye başlamış ancak belirti vermeyen kanser kitlesinin gelişimini hızlandırabilmesidir"

"Genel olarak aşağıdaki durumların varlığında doğum kontrol haplarının kullanılması kesinlikle sakıncalıdır

* gebelik şüphesi veya gebelik varlığı;
* nedeni henüz belirlenmemiş adet dışı kanama;
* tromboflebit (damar iltihabı) geçirmekte olmak veya daha önceden bu sorunu yaşamış olmak;
* vücudun herhangi bir organında damar tıkanıklığı sorunu yaşamakta olmak veya daha önceden bu sorunu yaşamış olmak;
* 35 yaşın üzerinde olup sigara kullanmakta olmak (günlük sayı önemli değildir);
* yetmezlikle seyreden kronik karaciğer hastalığı sorunu olmak;
* meme kanseri şüphesi olmak;
* ilaç içinde bulunan maddelere karşı allerjisi olmak. "

Son düzenleme:
adaçayı adet duzensızlıgı yapar demıssınız ama bende adet agrılarımı gecırdı we aksıne duzenledı..

ben kadın doğuma gitmiştim bunun için. aşırı kıllanma ya da adet düzensizliği var mı dedi. hayır yok diyince, sende hormonal bir sorun yok, plastik cerrahına başvurmalısın dedi senağlama

zaten genelde dedikleri bu ki ondan cogu insan doktora gitmiyor zaten. bende de asiri killanma veya adet duzensizligi yok ama goguslerim kuçuk ve doktorun bana onerebilecegi birsey yok paran varsa plastik cerrah dicek. birde konustugun doktorun ne kadar tahammullu ve ilaç konusundaki dusuncelri de onemli. bazi doktorlar ilaca karsidir yani çok muhim bisi olmadikça ilaç vermek istemezler bazisida hemen ilaç yazar geçer ot la çople olmaz o is der ama oluyo iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…