karar verdiğim salon takımı.yorum bekliyorum

çok şık bir takım güle güle kullanın.
koltuk altlarının yüksek olması da iyi, rahat rahat temizlenir :)

Bende çok beğenmiştim....Avangard Mobilya topiğimde paylaşmıştım bu mobilya takımını...Çok güzel bir seçim...

çok beğendim çok şık ve hoş ayrıca altı alçak değil rahat rahat temizlik yaparsınn

çok şık bir model, benim salon takımımda açık renk. seninkiler galiba beyaza dönük sana tavsiyem kumaşını parlak gri yaptır. kir,leke falan görünmüyooo :)))))))

çok şık bir takım güle güle kullanın.
koltuk altlarının yüksek olması da iyi, rahat rahat temizlenir :)

şık bi takım rengi çok hoşuma gitti :16: iyi günlerde kullan :nazar:

Bende çok beğenmiştim....Avangard Mobilya topiğimde paylaşmıştım bu mobilya takımını...Çok güzel bir seçim...

çok beğendim çok şık ve hoş ayrıca altı alçak değil rahat rahat temizlik yaparsınn

çok şık bir model, benim salon takımımda açık renk. seninkiler galiba beyaza dönük sana tavsiyem kumaşını parlak gri yaptır. kir,leke falan görünmüyooo :)))))))

teşekkür ederim hanımlar :34:yorumlarınızla takımı daha çok sevdim.:16:kuması leke tutmayan cinsten farklı rengi yaptırılmıyor sadece bu renk var bildiğim kadarıyla..altının yüksek olması dediğiniz gibi işime yarayacak....
:40:

hanımlar peki bu takıma beyaz mı krem rengin de mi bi halı gider:26:

evet bence beyaz gider içinde hafif tos pembe bir halı hoş olabilir,
bu arada koltuklar çok şık bende böyle birşey istiyorum sanırım doğataşta görmüştüm bu koltuk takımını fiyatı nedir acaba bilgin varmı??

bu arada koltuklar çok şık bende böyle birşey istiyorum sanırım doğataşta görmüştüm bu koltuk takımını fiyatı nedir acaba bilgin varmı??

evet canım doğtaştan aldım bende ,fiyatı 6bin küsürdü tüm mobilyalarımı aldığım için tam fiyatını hatırlamıyorum ama o civarlardı.:40:

yalnız peşin fiyatıydı. taksitli fiyatı biraz daha pahalıydı.

güle güle mutlulukla kullan canım .gerçekten şık bir koltuk.çok rengini seçemedim ama pudra pembesi değilmi ..

canım bu koltuk takımın bende çok beğenmiştim ama ben sana farklı bir soru soracağım. bu koltuk takımına uygun yemek odasını ne yaptın, çünkü doğtaşdaki yemek odası takımı bu takıma göre spor kaçıyodu. açıkçası ben bellonanın beyaz bir yemek odasını beğenmiştim.

canım bu koltuk takımın bende çok beğenmiştim ama ben sana farklı bir soru soracağım. bu koltuk takımına uygun yemek odasını ne yaptın, çünkü doğtaşdaki yemek odası takımı bu takıma göre spor kaçıyodu. açıkçası ben bellonanın beyaz bir yemek odasını beğenmiştim.
kiracıyım canım ev çok büyük değil eşyanın tıkış tıkış olmasını istemiyorum şu an için yemek odası değilde sadece yemek masası alacağım beyaz tonları olduğu için kendi evime geçince yemek odasını rahatlıkla bulabileceğimi düşünüyorum.
çok güzel tatlım güle güle oturmak dileğiyle... :nazar:

çokk teşekkur ederim canım

Çok güzel ve sade bi takım,rengiyse çok romantik.Umarım salonun büyüktür,çünkü bu takımlar büyük salonlarda kendini gösteriyor.
Güle Güle kullan canım =)

Back
X