Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok şık bir takım güle güle kullanın.
koltuk altlarının yüksek olması da iyi, rahat rahat temizlenir :)
şık bi takım rengi çok hoşuma gittiiyi günlerde kullan
![]()
çok beğendim çok şık ve hoş ayrıca altı alçak değil rahat rahat temizlik yaparsınn
çok şık bir model, benim salon takımımda açık renk. seninkiler galiba beyaza dönük sana tavsiyem kumaşını parlak gri yaptır. kir,leke falan görünmüyooo :)))))))
hanımlar peki bu takıma beyaz mı krem rengin de mi bi halı gider:26:
evet bence beyaz gider içinde hafif tos pembe bir halı hoş olabilir,
bu arada koltuklar çok şık bende böyle birşey istiyorum sanırım doğataşta görmüştüm bu koltuk takımını fiyatı nedir acaba bilgin varmı??
evet bence beyaz gider içinde hafif tos pembe bir halı hoş olabilir,
bu arada koltuklar çok şık bende böyle birşey istiyorum sanırım doğataşta görmüştüm bu koltuk takımını fiyatı nedir acaba bilgin varmı??
güle güle mutlulukla kullan canım .gerçekten şık bir koltuk.çok rengini seçemedim ama pudra pembesi değilmi ..
yaklaşık 2 ay sonra düğünüm var kızlar.zor bela karar verdim yorumlarınızı bekliyorum:26:Eki Görüntüle 376564
Haklısın canım altını temizlemek kolay olacak ...teşekkur ederim gzl yorumun için.gayet hoş ve iç açıcı güle güle kullan, kız hem ayaklarıda var ne güzel süpürmeside kolay olur işte![]()
çok zarif estetik
kiracıyım canım ev çok büyük değil eşyanın tıkış tıkış olmasını istemiyorum şu an için yemek odası değilde sadece yemek masası alacağım beyaz tonları olduğu için kendi evime geçince yemek odasını rahatlıkla bulabileceğimi düşünüyorum.canım bu koltuk takımın bende çok beğenmiştim ama ben sana farklı bir soru soracağım. bu koltuk takımına uygun yemek odasını ne yaptın, çünkü doğtaşdaki yemek odası takımı bu takıma göre spor kaçıyodu. açıkçası ben bellonanın beyaz bir yemek odasını beğenmiştim.
çok güzel tatlım güle güle oturmak dileğiyle...![]()