Karar Çarkı.....ne yapmanız gerektiğini size 'Karar Çarkı' söylesin

Bu konuda huzursuz olduğunuz için etrafınızdakileri de huzursuz ediyorsunuz, biraz daha rahatlamanız size olan bakış açısını değiştirecek ve göreceksiniz ki sizin mücadele etmenize gerek kalmadan herşey çözümlenecek.
hadi bakalım inşallah....

Şimdi aklınızda kurduğunuz her ne ise birkaç gün sonra önemsiz bir hal alacak o yüzden hiç kafanızı bile yormayın, sizin için başka bir süpriz var yakın gelecekte

Şimdi aklınızda kurduğunuz her ne ise birkaç gün sonra önemsiz bir hal alacak o yüzden hiç kafanızı bile yormayın, sizin için başka bir süpriz var yakın gelecekte

inşallah böyle olar :/

Siz tam istediğinizi elde edecekken birileri buna engel olmaya çalışacak, kime dikkat etmeniz gerektiğini siz biliyorsunuz.

Şimdilik geri planda kalmayı kabullenin zamanla adalet yerini bulacak ve siz hakettiğinizi alacaksınız
umarım((((((((((((((

Herkesi aynı anda mutlu edemezsiniz, o yüzden bu konuyu ele alırken biraz kendi açınızdan düşünün. Açıkçası duruma biraz bencilce yaklaşmanızda fayda var, aksi takdirde herkesi mutlu edeyim derken siz mutlu olamayacaksınız.

Sokağa çıktığınızda göreceğiniz ilk tabela size birşeyler anlatmaya çalışıyor olacak, gözünüzü dört açın. Tabeldaki yazı veya şekil sizi yönlendirecek.

Aklınızdan geçen her ne ise henüz bu konunun ilk safhalarındasınız, öyle gelişmeler olacak ki emin olun bu aşamadaki kararsızlığınıza gülüp geçeceksiniz.

Pek sanmam ama..:1ninca:

Büyük bir risk alıyorsunuz, buna değer diyorsanız hiç düşünmeden harekete geçin :umursamaz: daha da kararsız oldum. Zaten saçma testlerden ne medet umuyosak kaydirigubbakcemile3

Şimdilik geri planda kalmayı kabullenin zamanla adalet yerini bulacak ve siz hakettiğinizi alacaksınız.

gerçekten yapmama gereken şu anda bu

Arkadaşlarınıza kulak verin bu konuda onlar sizden daha objektif bir bakış açısına sahipler.

saçma ama neyse

en sevdiğim kitabın 23. sayfasındaki ilk cümle kitabı kütüphaneden almstım. bi dahaki gidişimde bakıcam bulursam yada kitapçıdan alırım.
soner arıca- belkide hiç unutmadım

Bu aralar o kadar sansli bir donemdesiniz ki, gonlunuzden gecen bir cok sey gercek olacak.

Supermis, hadi hayirlisi!!!zemuszemus:dance:

Şimdilik geri planda kalmayı kabullenin zamanla adalet yerini bulacak ve siz hakettiğinizi alacaksınız.

Bu konuda huzursuz olduğunuz için etrafınızdakileri de huzursuz ediyorsunuz, biraz daha rahatlamanız size olan bakış açısını değiştirecek ve göreceksiniz ki sizin mücadele etmenize gerek kalmadan herşey çözümlenecek.

inşallah herşey düzelir...tek umudum o..

İlk aşamayı geçmişsiniz, bu durumda yapılması gereken tek bir şey kalmış, sizde zaten onun kararsızlığı içerisindesiniz. Merak etmeyin olayları bir kaç gün akışına bırakın herşey teker teker hallolacak.

Hadi bakalımm.

Çok yakın bir zamanda mutluluktan havalara uçacaksınız, şimdi bu testi çözmenize sebep olan konu her ne ise aklınıza bile gelmeyecek.

ayy inşallaaahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…