Karar Çarkı.....ne yapmanız gerektiğini size 'Karar Çarkı' söylesin

Halikarnas

DÖNDÜM
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2008
14.247
37
208
İstanbul
Diyelim ki kararsız kaldığınız bir konu var yada gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini merak ettiğiniz bir dileğiniz... Kafanızdaki düşünce her ne ise ona konsantre olup 15 soruya yanıt verin ve ne yapmanız gerektiğini size 'Karar Çarkı' söylesin. Sonuçlar bilimsel değer taşımaz.

http://testyourself.tr.msn.com/karar/cark/Test.aspx

Test_293.jpg

arkadaşlarıma kulak verecekmişim onlar benden daha objektif bakıyolarmış,,,
teşşekkür ederim sardunya paylaşım için

Önce bu konunun size faydası nedir ve bu kadar uğraşmaya değer mi ona karar vermelisiniz. Çünkü bu konunun üzerine ağırlık verirken başka fırsatları kaçırıyor olabilirsiniz, etrafınıza iyi bakın!​

Şimdilik geri planda kalmayı kabullenin zamanla adalet yerini bulacak ve siz hakettiğinizi alacaksınız

opuyorumnanaktan oyle olmasını umuyorum.. :delphin: :Saruboceq:

Aklınızdan geçen her ne ise henüz bu konunun ilk safhalarındasınız, öyle gelişmeler olacak ki emin olun bu aşamadaki kararsızlığınıza gülüp geçeceksiniz.

Göreceğiz bakalım :çok üzgünüm:

Aklınızdan geçen her ne ise henüz bu konunun ilk safhalarındasınız, öyle gelişmeler olacak ki emin olun bu aşamadaki kararsızlığınıza gülüp geçeceksiniz.

aaay oyle sevindimki,iyisallah guler gecerim bu gunlerime,ya sardunya tam bana gore oldu bu,,,,sagol canim yaaa.s.a.s.a.s.

benım ıcın farklı bı suprız varmıs gelecekte suan kafama taktıgım herneyse takmıcakmısım bebegımı dusurdum nasıl takmayımmmmmmm

Sokağa çıktığınızda göreceğiniz ilk tabela size birşeyler anlatmaya çalışıyor olacak, gözünüzü dört açın. Tabeldaki yazı veya şekil sizi yönlendirecek.

allah allah çok ilginçCADIARZU

Şimdilik geri planda kalmayı kabullenin zamanla adalet yerini bulacak ve siz hakettiğinizi alacaksınız

çok ilginç ya

Radyoyu açın ve ilk çıkan şarkıya kulak verin o size doğru yolu gösterecek.

benim şarkım Aşk Böyle Olmaz---- Candan Erçetin

:dilcikar:Çok muzur şeyler geçiyormuş aklımdan, dikkatli olacakmışım yoksa pişman olabilirmişim.Oysa düşüncem o kadar masumdu ki...yasakkelime

Bu işin üstesinden ancak zeki ve yaratıcı bir hamleyle gelebilirsiniz, biraz düşünün ve cin bir fikir üretin.:ecrin_bebek:

Şimdi aklınızda kurduğunuz her ne ise birkaç gün sonra önemsiz bir hal alacak o yüzden hiç kafanızı bile yormayın, sizin için başka bir süpriz var yakın gelecekte

ılk aşamayı geçmişsiniz, bu durumda yapılması gereken tek bir şey kalmış, sizde zaten onun kararsızlığı içerisindesiniz. Merak etmeyin olayları bir kaç gün akışına bırakın herşey teker teker hallolacak.

Sokağa çıktığınızda göreceğiniz ilk tabela size birşeyler anlatmaya çalışıyor olacak, gözünüzü dört açın. Tabeldaki yazı veya şekil sizi yönlendirecek.CADIARZU

Bu işin hallolması için sadece bir tek kişinin onayı gerekiyor, o kişi de eğer sizin gibi bu konuya yeşil ışık yakarsa yakın zamanda istediğinize kavuşacaksınız. O kişiyi ikna etmek de size düşüyor.

Önce bu konunun size faydası nedir ve bu kadar uğraşmaya değer mi ona karar vermelisiniz. Çünkü bu konunun üzerine ağırlık verirken başka fırsatları kaçırıyor olabilirsiniz, etrafınıza iyi bakın!

çok dogru bu kadar uğraşmaya değermı buna karar vermem gerekıyor ılk.

Back