Canım, bana da hiç bi bikini olmadığı için, eski sütyenlerimi kesip bikinin içine diktim geçen sene ... Yani bikinime silikon ameliyatı yaptım annemin dikiş kutusundaki malzemelerle... Sonuç MÜTHİŞŞŞŞŞ... Ama kuruyken... Havuza girdiğin an çile başlıyorrrr... Suyu çekip ağırlaşıyorlar mı... Yüzerken aşağıya doğru iniyorlar mı..... Hadi suda kimse görmedi... Peki ya o havuzdan çıkma anııı... Allahımmmmm.... Suyla dolan bikinin ağırlaştığı için göbeğine doğru inmiş oluyor mu.... Ili meme ucu ordan fırlamış mııııı
Karşıdan kızın... Anneeee memelerin çıkmış diye bağırıyor mu
Artık 2. Havuz çıkışında , sudan çıkmadan elimle yukarı çekip durması gereken yere getirip , tutup öyle çıktım.daha bitmedi, bi de süngerin çektiği suyu boşaltmak var
Millete çaktırmadan avuç içinle bastırıp, foşşşşşşş diye suyu boşaltmak gerekiyor
Bi de bunu yapacak ortam yoksa , çevre kalabalıksa, şezlonga kadar havluya ulaşana kadar yürümen gerekiyor.bi de mesafe uzunsa, şar şar şar sular aka aka gidiyorsun .sanki çiş yapıyorsunnnn
Yahu ameliyattan sonra , Banu Alkan gibi salına salına yürümek istiyorum havuz kenarında, şarrrr şarrrr şarrrr sular aka aka değil