karar aşaması meme estetiği

Cok tesekkur ederim sana :) evet rahatsizlik duyuyorum kucuk goguslerimden bi karar verdim ve doktorlarla konusmadan once ameliyat olanlarla konusmak istedim iyiki uye oldum simdi daha kararliyim agustos gibi olabilirim ameliyat o zamana kadar iyice arastirmis epey bilgi sahibi olurum diye dusunuyorum cok abartiyo diyenlerinizde olabilir ama pimpirikli bi insanim :KK43: oyle yani... Tesekkur ederim herkese...
Canım ben de Temmuz'da olacağım , ocaktan beri her gün buradayım :KK66:

Canım, bana da hiç bi bikini olmadığı için, eski sütyenlerimi kesip bikinin içine diktim geçen sene ... Yani bikinime silikon ameliyatı yaptım annemin dikiş kutusundaki malzemelerle... Sonuç MÜTHİŞŞŞŞŞ... Ama kuruyken... Havuza girdiğin an çile başlıyorrrr... Suyu çekip ağırlaşıyorlar mı... Yüzerken aşağıya doğru iniyorlar mı..... Hadi suda kimse görmedi... Peki ya o havuzdan çıkma anııı... Allahımmmmm.... Suyla dolan bikinin ağırlaştığı için göbeğine doğru inmiş oluyor mu.... Ili meme ucu ordan fırlamış mııııı:KK70::KK70::KK70:Karşıdan kızın... Anneeee memelerin çıkmış diye bağırıyor mu:KK70:Artık 2. Havuz çıkışında , sudan çıkmadan elimle yukarı çekip durması gereken yere getirip , tutup öyle çıktım.daha bitmedi, bi de süngerin çektiği suyu boşaltmak var:KK70: Millete çaktırmadan avuç içinle bastırıp, foşşşşşşş diye suyu boşaltmak gerekiyor :KK70:Bi de bunu yapacak ortam yoksa , çevre kalabalıksa, şezlonga kadar havluya ulaşana kadar yürümen gerekiyor.bi de mesafe uzunsa, şar şar şar sular aka aka gidiyorsun .sanki çiş yapıyorsunnnn:-) Yahu ameliyattan sonra , Banu Alkan gibi salına salına yürümek istiyorum havuz kenarında, şarrrr şarrrr şarrrr sular aka aka değil:KK70:
Ayy ne güldürdün beni sabah sabah :KK70::KK70:az kaldı bizde öyle salına salına göğsümüzü gere gere gezeceğiz. .o sungerlerde sıcakta ne fena yakıyor ama değil mi :KK70:

Ayy ne güldürdün beni sabah sabah :KK70::KK70:az kaldı bizde öyle salına salına göğsümüzü gere gere gezeceğiz. .o sungerlerde sıcakta ne fena yakıyor ama değil mi :KK70:
Canım yazarken ben de çok güldüm :KK66: ama gerçek bu , di mi :KK70:Bazen hemen havluya sarınıyorum, havlu üstündeyken elimle FOŞŞŞŞ yapıyorum:KK70:Înan koskoca plaj havlusunda kuru yer kalmıyor:KK70:Sahilde 1 havluya 10 kişi kurulanırken, bana bir havluda yetmiyor .HATTA BI KERESINDE EŞIM DEDI Kİ" CANIM SEN HAVUZDAN ÇIKTIĞINDA SU SEVIYESI AZALMIŞ OLUYOR.":KK70:

Gülcez tabi, burada aynı frekansı yakalamasak, böyle güzel kaynatmasak, bu foruma bu kadar girmeyiZ :KK19:
Arkadaslar bende yeni üye oldum 165 boyunda 54 kg göğüslerim çok küçük doğum vs içi boşaldı hiç yok diyecek kdr az bu durum beni çok üzüyor yorumlarınızı okuyorum fiyat lari konusunda bilgilerinizi paylaşırsaniz çok sevinirim

Arkadaslar bende yeni üye oldum 165 boyunda 54 kg göğüslerim çok küçük doğum vs içi boşaldı hiç yok diyecek kdr az bu durum beni çok üzüyor yorumlarınızı okuyorum fiyat lari konusunda bilgilerinizi paylaşırsaniz çok sevinirim
Canım fiyatlar devlet ve özelde çok farklı.4000-10000 aralığı civarı.

Canım yardımın için öncelikle çok teşekkür ederim devlet hastanesinde yapılıyor mu bilmiyordum istanbul dayım nasıl bilgi edinebilirim bir fikrin var mı ?
Canım forumda devlette yaptıran çok arkadaş var.ama istanbulda devlette yaptıran bi arkadaş hatırlayamadım.bence yeni konu aç.istanbulda devlet veya üniversite hastanelerinde yaptıranlar var mı diye sor .ya da devlet veya üniversite hastanelerinin Plastik cerrahi bölümlerinden randevu al ve görüş.

burda ki yorumları okumak çok iyi geliyor kızlar ya ahaha bende dün arkadaşımla konuştum hayırlısıyla doktor konusunda kararımı verdikten sonraa cicişlerime isim koymayı bile düşündük ahahahah :cool:

@GAZELLE84 @ezgi_gumus o ilk 3 günün acılarını çok ama çok iyi bilmeme ragmen amelyatımın ilk 3-4 günü defalarca kez çok pişmanım dememe ragmen şimdi 2. Amelyatım için heyecanla kalan son 17 günümü bitirmeye çalışıyorum hiç de o acıları düşünmüyorum :KK66: ama 17 gün sonra bi sorarsınız yine pişmanım yazabilirim :KK70:
nedne tekrar ameliyat oldunuz, nasıl geçti?

X