• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karar aşaması meme estetiği

Kesinlikle evet dr lara ne istediğimizi cok iyi anlatmalıyız ve onlarda bizi cok net anlamalı ama benim hiç memem olmadıgı için hep ufacık bi büyüklükten bile korkuodum ve dr un gösterdiği resimlere yeter yeter bu kadar dogal olsun diyodum benim gözüm sonradan döndü özgüven tavan yapınca :KK70:
Ayyy bendede olur mu acaba :D ama benim vücuduma göre iyi yaa fazlasını iskeletim taşıyamaz kürdan gibiyim zaten :D

Hoşbuldum canım İstanbul'da DR OZAN BALIK a oldum doktoruda ona göğüs büyütme yaptıran bir hastasından öğrendim kızın göğüslerini görünce kesin kararımı verdim ve doktora muayeneye gittim doktorda asistanıda çok güler yüzlü çok samimiler doktor gerçek anlamda başarılı göğüs olsun burun olsun hiç tereddütsüz girdim ameliyata 345 cc kas altı dedi doktorum benim boyu 1.77 kilom 53 ilk 3 gün acaba olmasaydım mı dedim ama şuan memnunum :)
Gecmis olsun,cabuk atlatirsin insallah.
Bende gorusmustum Ozan beyin asistaiyla.Cok sempatikler.internette bir kac resim de buldum Ozan beyin yapmis oldugu.Izin nerde meme basi mi,meme alti mi.

Yaa kizlar iyiki uye olmusum bu foruma.. Cok saolun daha cok cesaretleniyorum.. :) insalah yazin agustos gibi falan dusunuyorum ben..istanbulda olacam burdaki hangi doktorlara gideyim gorusme icin

Son düzenleyen: Moderatör:
Belki de şimdi istediğin yanlıştır,olamaz mı??
Kesinlikle evet dr lara ne istediğimizi cok iyi anlatmalıyız ve onlarda bizi cok net anlamalı ama benim hiç memem olmadıgı için hep ufacık bi büyüklükten bile korkuodum ve dr un gösterdiği resimlere yeter yeter bu kadar dogal olsun diyodum benim gözüm sonradan döndü özgüven tavan yapınca :KK70:

Arkadaslar album yapacam da ( olmayan goguslerimin albumunu :) ) gizlilik kismini takip ettiklerim mi diyeyim ? İzlemeye almak falan diyodunuz ya oyle bisey yazmiyoda :)) takip ettiklerim diyecem sanirim ( Allahim nasl cahilim )

Back
X