- 16 Nisan 2015
- 54
- 67
- 3
- Konu Sahibi Minnoskizz
-
O nasıl bir benzetme yaa
Problem mi oldu ilk ameliyatında :/E ezgi_gumus geçiyor zaman gerçekten de ama günler azaldıkça daha yavaş geçiyortekrar göğüs olacağım evet
Ben vardım yazdım aşağıda komik bi anımıDenizden cikinca destekli bikinilerinin suyunu suzmek icin sikan yokmuydu aranizda :))))
GAZELLE84
Aaa gerçekten öyle doğru diyor geçen yıl erkek arkadaşımla tatile gitmiştik ben doldurdum sünger tabi havuzdan bi çıktım sünger kaymış dışarı erkek arkadaşım dedi bikininde bişey var rezil oldumbi de dalga geçmiştim o anlayınca bak sünger gibi su çekiyorlar diye
Denizden cikinca destekli bikinilerinin suyunu suzmek icin sikan yokmuydu aranizda :))))
GAZELLE84
Aaa gerçekten öyle doğru diyor geçen yıl erkek arkadaşımla tatile gitmiştik ben doldurdum sünger tabi havuzdan bi çıktım sünger kaymış dışarı erkek arkadaşım dedi bikininde bişey var rezil oldumbi de dalga geçmiştim o anlayınca bak sünger gibi su çekiyorlar diye
Aaa ne ayıp sünger deme onlara .Eşim fırlatır bazen bana doğru sütyenimi al hayatım memelerini tak derGAZELLE84
Boğardım ben onu ordaAaa ne ayıp sünger deme onlara .Eşim fırlatır bazen bana doğru sütyenimi al hayatım memelerini tak der
Ne yapsın meme diye onları görüyor yokki :)Boğardım ben onu orda
Aaa ne ayıp sünger deme onlara .Eşim fırlatır bazen bana doğru sütyenimi al hayatım memelerini tak der
Haha aynen yaKurumayan bikini yapmislardi bize kurtulduk :)))
HahahahAhh bu kocalar yaa. Benim esim simdi daha cok dalga geçiyo. Koordinatlari vereyimde fuzeleri atesle diyo :))))
Hahahahçok fenalar yaa bakalım benim müstakbel kocam görünce napcak
Birde şimdi yaptıracaksan şöyle kocamaaaan olsun diyor battal boy olsunmuş cc den haberi yok boyutunu öyle tarif ediyor :)))Ahh bu kocalar yaa. Benim esim simdi daha cok dalga geçiyo. Koordinatlari vereyimde fuzeleri atesle diyo :))))
Birde şimdi yaptıracaksan şöyle kocamaaaan olsun diyor battal boy olsunmuş cc den haberi yok boyutunu öyle tarif ediyor :)))
AyyyNe yapsın meme diye onları görüyor yokki :)
Hahahah siparişte veriyorBirde şimdi yaptıracaksan şöyle kocamaaaan olsun diyor battal boy olsunmuş cc den haberi yok boyutunu öyle tarif ediyor :)))
Ben de onu diyecektim 505 yakışırE ozaman bi 505 yakisir sana :))))
Yaptır valla adam doysun memeyeE ozaman bi 505 yakisir sana :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?