- Konu Sahibi Minnoskizz
İşin şakası canım tabi kii :) doktor kilom boyuna göre yapıyor Ayy şu forum çok iyi geldi bana ya neşe oldu :)Yalnız o 505 i ikimiz beraber taşırız 50 kiloluk kadınım ben tek başıma kaldıramam ki :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşin şakası canım tabi kii :) doktor kilom boyuna göre yapıyor Ayy şu forum çok iyi geldi bana ya neşe oldu :)Yalnız o 505 i ikimiz beraber taşırız 50 kiloluk kadınım ben tek başıma kaldıramam ki :)
Hayır hiç bi problem olmadı dogal olsun diyerek karar verdiğimiz cc den mutlu olamadım daha büyük taktırmak istiyorum bu yüzden gün sayıyorum 2. İçin :)Problem mi oldu ilk ameliyatında :/
Yalnız o 505 i ikimiz beraber taşırız 50 kiloluk kadınım ben tek başıma kaldıramam ki :)
Hakkaten sonradan görme olmuş olurum :)))oooo Yakisirrrrrr
Hahahha memişlerimle ezerim kafasını yaramazlık yaparsaOnce buyulenecek sonra duruma alisip oda dalgaya vuracak :))))
Hangimiz görmedik sonradan sonradan insana bi özgüven geliyor yahuHakkaten sonradan görme olmuş olurum :)))
Kaç cc takılmıştı?çok korktum şimdi ikinci ameliyat ihtimalini duyuncaben bir ameliyatı zor olucam zaten,hiç ikinciyi olamam o yüzden memnun olmam şart!Hayır hiç bi problem olmadı dogal olsun diyerek karar verdiğimiz cc den mutlu olamadım daha büyük taktırmak istiyorum bu yüzden gün sayıyorum 2. İçin :)
Ooo tamam o zaman şimdiden hayırlı olsun :)Hayır hiç bi problem olmadı dogal olsun diyerek karar verdiğimiz cc den mutlu olamadım daha büyük taktırmak istiyorum bu yüzden gün sayıyorum 2. İçin :)
Bende çom istiyorum o özveni yakalayacağim günleri,benim sutyeni birinin kafasına atsam kafası yarılır takoz gibi bişeyHangimiz görmedik sonradan sonradan insana bi özgüven geliyor yahu
E Emperor herkes ben gibi değil ki korkma sadece iyi düşün bilgilen iyice ben bilgisizdim ve hiç göğsüm olmadıgı için her cc büyük geliyodu bana 300-325 cc olarak karar verdik ama benim gözüm alıştıktan sonra yetinemedim büyüklüğüyle özellikle mod plus olması basık hissetmem bunlar neden oldu 2. Amelyat istememe şimdi 375-400 high düşünüyorum olursaKaç cc takılmıştı?çok korktum şimdi ikinci ameliyat ihtimalini duyuncaben bir ameliyatı zor olucam zaten,hiç ikinciyi olamam o yüzden memnun olmam şart!
Çok tşk ederim :)Ooo tamam o zaman şimdiden hayırlı olsun :)
Telleri bi dert sünger ayrı bir dert.hele o teller üstten bazen çıkıyor bıçak gibi saplanacak böğrümüze yahu..Bende çom istiyorum o özveni yakalayacağim günleri,benim sutyeni birinin kafasına atsam kafası yarılır takoz gibi bişey
Hahahah inan doğru doktor ve sadece operasyondan sonra 3 gün sonra özgüven tavan yapacak nirvanaya çıkacakBende çom istiyorum o özveni yakalayacağim günleri,benim sutyeni birinin kafasına atsam kafası yarılır takoz gibi bişey
Simdiden hayırlı olsun inşallah bu sefer istediğin gibi olur.E Emperor herkes ben gibi değil ki korkma sadece iyi düşün bilgilen iyice ben bilgisizdim ve hiç göğsüm olmadıgı için her cc büyük geliyodu bana 300-325 cc olarak karar verdik ama benim gözüm alıştıktan sonra yetinemedim büyüklüğüyle özellikle mod plus olması basık hissetmem bunlar neden oldu 2. Amelyat istememe şimdi 375-400 high düşünüyorum olursa
Çok geçmiş olsun canım,inşallah bu defa memnun olursun,biz bilgisiziz tabi,ama drlar bizi doğru yönlendirmeli ,her gün bir sürü hasta görüyorlar sonuçta,daha yeni okumaya başladım ama şimdiden gözüm korktu,yok ters dönmeler yok şeklinden büyüklüğünden memnun olmamalar,iyi araştırıp doğru dra karar verebilmek çok önemli kesinlikleE Emperor herkes ben gibi değil ki korkma sadece iyi düşün bilgilen iyice ben bilgisizdim ve hiç göğsüm olmadıgı için her cc büyük geliyodu bana 300-325 cc olarak karar verdik ama benim gözüm alıştıktan sonra yetinemedim büyüklüğüyle özellikle mod plus olması basık hissetmem bunlar neden oldu 2. Amelyat istememe şimdi 375-400 high düşünüyorum olursa
Canım ne güzel demişsin,ağzından bal akıyor resmen,inşallah öyle olurHahahah inan doğru doktor ve sadece operasyondan sonra 3 gün sonra özgüven tavan yapacak nirvanaya çıkacak
Cok tşk ederim inşallah istediğim gibi olurSimdiden hayırlı olsun inşallah bu sefer istediğin gibi olur.
Ve ne istediğin çok önemli canım ve doktora kendini iyi ifade edebilmelisin...Çok geçmiş olsun canım,inşallah bu defa memnun olursun,biz bilgisiziz tabi,ama drlar bizi doğru yönlendirmeli ,her gün bir sürü hasta görüyorlar sonuçta,daha yeni okumaya başladım ama şimdiden gözüm korktu,yok ters dönmeler yok şeklinden büyüklüğünden memnun olmamalar,iyi araştırıp doğru dra karar verebilmek çok önemli kesinlikle
Diyorum doğru seçim çok önemli gerçekten içine sinen bir cerrahi teslim et kendini gerisi inan çok kolay :)Canım ne güzel demişsin,ağzından bal akıyor resmen,inşallah öyle olur
Kesinlikle evet dr lara ne istediğimizi cok iyi anlatmalıyız ve onlarda bizi cok net anlamalı ama benim hiç memem olmadıgı için hep ufacık bi büyüklükten bile korkuodum ve dr un gösterdiği resimlere yeter yeter bu kadar dogal olsun diyodum benim gözüm sonradan döndü özgüven tavan yapıncaÇok geçmiş olsun canım,inşallah bu defa memnun olursun,biz bilgisiziz tabi,ama drlar bizi doğru yönlendirmeli ,her gün bir sürü hasta görüyorlar sonuçta,daha yeni okumaya başladım ama şimdiden gözüm korktu,yok ters dönmeler yok şeklinden büyüklüğünden memnun olmamalar,iyi araştırıp doğru dra karar verebilmek çok önemli kesinlikle