- 31 Mayıs 2015
- 1.511
- 1.554
- Konu Sahibi Bunickcokmuuzunoldune
Arkadaşlar merhaba 5 senelik evliyiz. Ben 28 eşim 31 yaşında Mutlu bir evliliğimiz var ben özel bir bankada çalışıyorum 10 ay oldu işe gireli eşim mühendis işi mesleği iyi. Daha önce hiç çocuk konusu konuşmamıştık ev alalım araba alalım. Derdimiz davamız bir evimiz olsundu evi aldık aylık yüksek miktarda taksitler ödüyoruz ancak benim maaşım olmadan yalnızca eşimin ödeyebileceği durumdayız çok şükür. Konu şu eşim korunuyordu(kondomla) son zamanlarda korunmak istemedi hissetmiyorum ben ilişkiye girdiğimi vs dedi. Sonrasında arkadaşları soruyor bebek var mı filan diye ancak bana hiç konusunu açmıyor adetimin bittiği gün ilk defa korunmadık ve içime boşaldı, istiyor muyum diye düşünüyorum hala erken gibi geliyor. Kafam çok karışık ne yaptık ya diye ortalıkta virüs falanda var ertessi gün hapı almalı mıyım bilemiyorum. Belki adet bitiminin ertesi günü ihtimal düşük ama sonuçta gebelik oluşması mümkün bir ihtimal var tabi kaç günde gebe olduğumu anlarım ne zaman çıkar evde yapılan testlerde