• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karanlığın Elli Tonu Kitabı olan Lütfen YArdım etsin

prenses_06

sağlık ver ya allah
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
46
1
16
Diğer
Arkadaşlar arkadaşımın hediye ettiği kitabımın bazı yerleri yok yardımcı olmanızı istiyorum..Lütfen..

sayfa :163 deki ilk paragraf ( şu...........için ölüyor..) konuşma kısmı yok..

sayfa 306 ve 307 yok ( fotoğrafını çekip buraya yüklerseniz çok makbule geçer bu sayfaların)

sayfa 310 ve 311 yok ( fotoğrafını çekip buraya yüklerseniz çok makbule geçer bu sayfaların)

sayfa 314 ve 315 yok ( fotoğrafını çekip buraya yüklerseniz çok makbule geçer bu sayfaların)

sayfa 318 ve 319 yok ( fotoğrafını çekip buraya yüklerseniz çok makbule geçer bu sayfaların)

ve 515 nci ilk paragraf (bana ile başlayıp seksiydi ile biten yere kadar)

şimdiden çok teşekkür ederim.. inşş yardımcı olursunuz..

vakit bulunca giricem siteye..teşekkürler

prenses bu kitabın serisi var demiştin sanırım ilkininde netten indirme linki varsa bende istiyorum çok övmüşsün merak ettim geteme baktımda seslisi yok bende pc den okurum paylaşırsanız sevineceğimmmm...

Arkadaşlar arkadaşımın hediye ettiği kitabımın bazı yerleri yok yardımcı olmanızı istiyorum..Lütfen..

sayfa :163 deki ilk paragraf ( şu...........için ölüyor..) konuşma kısmı yok..

sayfa 306 ve 307 yok ( fotoğrafını çekip buraya yüklerseniz çok makbule geçer bu sayfaların)

sayfa 310 ve 311 yok ( fotoğrafını çekip buraya yüklerseniz çok makbule geçer bu sayfaların)

sayfa 314 ve 315 yok ( fotoğrafını çekip buraya yüklerseniz çok makbule geçer bu sayfaların)

sayfa 318 ve 319 yok ( fotoğrafını çekip buraya yüklerseniz çok makbule geçer bu sayfaların)

ve 515 nci ilk paragraf (bana ile başlayıp seksiydi ile biten yere kadar)

şimdiden çok teşekkür ederim.. inşş yardımcı olursunuz..

vakit bulunca giricem siteye..teşekkürler

şu pahalı şarlatanmı lanet olsun. ta kendisi senınle tanısmak ıcın ölüyor.

306 tutulacagını elbette hatırlıyorum.birlikte başetmek için bir çek yazacağım babanızamı gondereyım?lütfen cevaplayın. anastasıa stelle edıtor jack hyde nın asıstanı sby .ana, jack benı yerımden sıcrattı

Back