karamsar yada kararsız olan arkadaşlar varmı?

aglayanbulutlar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2012
359
1
0
İstanbul
arkadaşlar ben bir işe kalkışacaım zamannn çok tereddüt ediyorum.çok krarsız biri oluyorum.ne yapmam lazım.kedi otu gibi bitkiler iyi geliyomuş.olabilir mi? varmı aynı sorundan olan.her şeye negatif bakıyorum

Bende de aynı sorun var cnm hep kararsızım neredeyse her konuda diyebilirim :S Hiç net düşünemiyorum. Bunu yapıcam diyemiyorum kendime aşırı kararsız ve karamsarım ne yapıcam bende bilmiyorum. :/

Bende ayni hic bir zaman pozitif dusunmedim , hep karamsar hep kararsiz. Benim yaptigim su kararsizlik konusunda "en kotu karar bile kararsizliktan iyidir" diyerek bir karar vermek. İyi yada kotu sonucta karar vermis olmak rahatlatiyor insani.

tam bana göre bir başlık :) bende çok kararsızım en basit örneği akşamdan kıyafetlerimi hazırlıyorum fakat sabah kalktığımda bunları giymesem mi başka bişey mi giysem diye öylece düşünüp kalıyorum :) ben henüz çare bulamadım,bulamamda bu gidişle sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…