Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bu verdiğim ölçüyü kullanırsan tam olması gerektiği gibi yumuşacık :lepi: kendince acaba azmı geldi diye çok un katarsan taş gibi olur kaydirigubbakcemile3 nasıl pişirdiğinde önemli tabi birden yüksek sıcaklığa verirsen dışı pişer içi çiğ kalır bu pandispanyayı yapmak zor iş valla ama tavsiyelerimi dinlersen eminim çok güzel yaparsın yerimseniben yorumlarını bekliyorum canım alkisalkisalkis
evet karamelli pasta kreması hazır canım dr otker marka verdim ama :kedi: keki hiç ıslatmıyorum zaten yeterince yumuşak oluyor hele 1 gece bekletirsen tüm malzemeler bütünleşiyor gerçekten beğenmeyen yok :lepi: denemeni tavsiye edrim canım yerimseniben
rica ederim canlarım buyrunnnnnnnnn beğendiğinize çok sevindim deneyip sizlerde sonuçları paylaşırsanız daha da sevinirim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan