Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Karamelli bi elbisee :)

Beyaz Düş Organizasyon | Düğün, Davet ve Şirket Toplantıları İçin salon adalar .. burayı tutabilirim. 3 haftada bulabileceğim tek yer orası :26: orası yemekli kişi başı menüler 45-50 TL arasında değişiyo. neler dahil bilmiorum bile tek bildiğim foto çekiminin yasak olduğu. fotoğrafçı ile anlaşmalılarmış böle bişi. bilemiorum yemekli düşünmemiştim hiç. valideler oynamak isticek çünkü. bilmiorum orda varmı .. ah işte o bulduğum anlaştığım yeri kaçırmasalardı.. otursunlar evde

21 kişi kesin en fazla 30-35 kişi oluruz gibi gelio. Bakalım bakalım bakalım Bu arada Allah kavuştursun

Çok sağol karamelcim... hımmm burası da çok güzel canım, az kişi olursanız yemekli problem olmaz ama kişi sayısı arttıkça biraz külfetli olabilir. Tabi oynanan yer olursa daha güzel olur. Ama mekanı çok beğendim canım

aynı elbise tıpatıp benm var :)))))))). kuzenm modelist stilist bana gümüş giy dedi kesinlikle gümüş çokk şık olur

elbise buzi kumaş :)).aama çok hoş olmş sana.rengi petrol mavisi diolardı aynı renk ve model benm ki ile gözleri ön plana alıyo renk resmen.
ama gümüş ayakkabı ile süper duruyoo.açıkçası ben baktım terziler anlamıyo kuyruklu bi model çünkü. düz kestirdim.
düz daha hoş durdu die düşünüyorm.

aynı elbise tıpatıp benm var :)))))))). kuzenm modelist stilist bana gümüş giy dedi kesinlikle gümüş çokk şık olur

gümüşte karar kıldık gümüş aldım bende gerçekten çok daha şık duruoo

Buzi kumaş.. :26: hiç duymamıştım çok teşekkür ederim sevdim ben bu kumaşııı rengi zümrüt yeşili olduğundan gözleri ciddi derecee etkiliyo bnm terzi kuyruğu da kısaltarak kesm yaptı ama düz değil hala bi kuyruk var inşallah nişan sonrası güzel fotolarımla burda olabilirim

bende nişanm için aldm ama ertelendi maalesef((. foto bekliyorz tatlım. inşallah çok mutlu olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…