• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Karamelli bi elbisee :)

ewet ben daha önce gezdim modaevlerini, bikaç model denedim beğendim ama hala kararsızım, aşkerim de beni bekle beraber beğenelim dedi, bu haftasonu izne gelecek, beraber beğenip karar vereceğiz inşallahh, şimdiden heyecan bastı yahu:1::1:
canım pinhan olursa yemekli mi olacak peki, kaç kişi olacaksınız? nasıl bişi olacak?

Beyaz Düş Organizasyon | Düğün, Davet ve Şirket Toplantıları İçin salon adalar .. burayı tutabilirim. 3 haftada bulabileceğim tek yer orası :26: orası yemekli kişi başı menüler 45-50 TL arasında değişiyo. neler dahil bilmiorum bile tek bildiğim foto çekiminin yasak olduğu. fotoğrafçı ile anlaşmalılarmış böle bişi. bilemiorum yemekli düşünmemiştim hiç. valideler oynamak isticek çünkü. bilmiorum orda varmı .. ah işte o bulduğum anlaştığım yeri kaçırmasalardı.. otursunlar evde :19:

21 kişi kesin en fazla 30-35 kişi oluruz gibi gelio. Bakalım bakalım bakalım :15: Bu arada Allah kavuştursun :nazar:

Beyaz Düş Organizasyon | Düğün, Davet ve Şirket Toplantıları İçin salon adalar .. burayı tutabilirim. 3 haftada bulabileceğim tek yer orası :26: orası yemekli kişi başı menüler 45-50 TL arasında değişiyo. neler dahil bilmiorum bile tek bildiğim foto çekiminin yasak olduğu. fotoğrafçı ile anlaşmalılarmış böle bişi. bilemiorum yemekli düşünmemiştim hiç. valideler oynamak isticek çünkü. bilmiorum orda varmı .. ah işte o bulduğum anlaştığım yeri kaçırmasalardı.. otursunlar evde :19:

21 kişi kesin en fazla 30-35 kişi oluruz gibi gelio. Bakalım bakalım bakalım :15: Bu arada Allah kavuştursun :nazar:
Çok sağol karamelcim... :69:hımmm burası da çok güzel canım, az kişi olursanız yemekli problem olmaz ama kişi sayısı arttıkça biraz külfetli olabilir. Tabi oynanan yer olursa daha güzel olur. Ama mekanı çok beğendim canım

Kızlar merhaba
O kadar model baktım baktım sonunda hiç ummadığım bi anda pat die elbisemi aldım:21:

Üstelik hiç sevmediğim hiç planlamadığım hayal etmediğim bi renk . Ama kesinlikle istediğim model :65:

Kadın foto çekmek yasak demişti bende kabinde çektim :63:
Bi kaç cm kısaltılacak eteği o yüzden terzidee :78: ama belden üstü için foto koyabilirim.. Baktım güzel oldu aldım umarım sizde beğenirsiniz :78:

Elbiseye uygun ayakkabı için ben gümüüş, satıcı dore dedikleri altın rengini önerdi.. sizcee? :26:

Eki Görüntüle 231377

aynı elbise tıpatıp benm var :)))))))). kuzenm modelist stilist bana gümüş giy dedi kesinlikle gümüş çokk şık olur

elbise buzi kumaş :)).aama çok hoş olmş sana.rengi petrol mavisi diolardı aynı renk ve model benm ki ile gözleri ön plana alıyo renk resmen.
ama gümüş ayakkabı ile süper duruyoo.açıkçası ben baktım terziler anlamıyo kuyruklu bi model çünkü. düz kestirdim.
düz daha hoş durdu die düşünüyorm.

aynı elbise tıpatıp benm var :)))))))). kuzenm modelist stilist bana gümüş giy dedi kesinlikle gümüş çokk şık olur

gümüşte karar kıldık gümüş aldım bende gerçekten çok daha şık duruoo :16:

elbise buzi kumaş :)).aama çok hoş olmş sana.rengi petrol mavisi diolardı aynı renk ve model benm ki ile gözleri ön plana alıyo renk resmen.
ama gümüş ayakkabı ile süper duruyoo.açıkçası ben baktım terziler anlamıyo kuyruklu bi model çünkü. düz kestirdim.
düz daha hoş durdu die düşünüyorm.

Buzi kumaş.. :26: hiç duymamıştım çok teşekkür ederim sevdim ben bu kumaşııı :6: rengi zümrüt yeşili olduğundan gözleri ciddi derecee etkiliyo bnm terzi kuyruğu da kısaltarak kesm yaptı ama düz değil hala bi kuyruk var :17: inşallah nişan sonrası güzel fotolarımla burda olabilirim :21:

gümüşte karar kıldık gümüş aldım bende gerçekten çok daha şık duruoo :16:

Buzi kumaş.. :26: hiç duymamıştım çok teşekkür ederim sevdim ben bu kumaşııı :6: rengi zümrüt yeşili olduğundan gözleri ciddi derecee etkiliyo bnm terzi kuyruğu da kısaltarak kesm yaptı ama düz değil hala bi kuyruk var :17: inşallah nişan sonrası güzel fotolarımla burda olabilirim :21:

bende nişanm için aldm ama ertelendi maalesef:(((. foto bekliyorz tatlım. inşallah çok mutlu olursun :71:

Back