az sayılır işte bi ay :26:
Salon tuttum. kayın validem biz evde istiyoruz dedi.. sana ne demiim kırılmasın vs binbir güçlükle annemi eve ikna ettim. sonra bohça denilen adetten haberi olmadığını söledi düğünde yaparız dedi. ona da tamam dedim. zorla cici mi aldırıcam vs. özel bi durumumuz var onlar izmirde ben ist.da eşim ingilterede. yani evlendiğimizde evimiz olmicak burda çeyiz vs. evlenip gidicem nasipse. ondan umursamadı sanırım
Bu hafta nişan mekanı konusunda biz derken aslında Ben dediğini farkettik. kayınpeder, kayınvaliden delirmiş beni çileden çıkarıo dedi. sordum anlattı hepsi dışarda istermiş ama o kafasına göre ev die diretmiş vs. ben tuttuğum yeri iptal ettim bi ay kala mekan bulamam dedim. elbisemide eve göre aldım. dışarısı olsa nişanlık alırdım vs. Şimdi geldiğimiz durumdan kimse memnun değil. ilk çocuğum oğlum die özeniodu içine etti günümüzün. şimdi bizde heves kalmadı bilmiom onlarda varmı
![KK17 :17: :17:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk17.gif)
ben arkadaşımın arkadaşının doğum gününe gider gibi gidicem nişanıma. sonra evli evine köylü köyüne. bitse de gitsek moduna girdim şu dakka itibari ile umursamıorum
inşallah senin böle olmaz içine sinsin dilediğini yaşayabileceğin bi nişanın olsun. senin ne zaman ?