Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Karamelli bi elbisee :)

Evde olcak ama sonra dışarıya eğlenceye çıkcaz gençlerle. ekim olması düşündürüo çok açık olmaz sanırım. ama bu boylarda bi ayakkabı bakıcam. hiçde sevmem gümüş ayakkabıyı he uzaylı gibiiii.. ama mecburen galibaa..

benim de kasım da olacak bak ayakkabı olayını hiç düşünmemiştim ben yaa:26:
Ben de platform topuk alacağım, hem de en yükseğinden senin elbisene gümüş daha çok yakışacak gibi ama canım

benim de kasım da olacak bak ayakkabı olayını hiç düşünmemiştim ben yaa:26:
Ben de platform topuk alacağım, hem de en yükseğinden senin elbisene gümüş daha çok yakışacak gibi ama canım

evet ille de gümüş olcak başka hiçbişi yakışmaz ona. pen az parlak olanından bulayım bari :) Kasımsa sen kapalı düşün derim. ben açık sevmem pek ondan kapalıya kaymaya düşünüorum. bakalım bence öle olcak değişik enteresan bişiler bulayım. bol bol foto atıcam. bu hafta sonu bi çıkar piyasa yaparım ikimiz için :89:

saol tatlım, walla iyi olur

saol tatlım, walla iyi olur

bence de kapalı ayakkabı al canım ;ama bu gösterdiğin ayakkabı değil de daha farklı ayakkabı olsa daha iyi olur.ayakkabı için de en güzelini ve elbisene en uygununu bulacağına inanıyorum,ben :82:

elbiseni beğendim tatlım ne zaman nişanınyaa buarada seni kuzenimin twitleirne bakıordum ordada karamel var aşırı benzettim şimdi görnce şaşırdımm canım :)))

elbiseni beğendim tatlım ne zaman nişanınyaa buarada seni kuzenimin twitleirne bakıordum ordada karamel var aşırı benzettim şimdi görnce şaşırdımm canım :)))

tşk ederimm 8 ekimde nasipse .. twitter dan bahsediosan o ben olabilirim lllKaramelllll nickim :)

Kızlar yine beenn

Ayakkabı olarak bunları giymeyi düşünüorum. Mini bi deneme gibi bişi yaptım komple giyindim. nişanda böle olcak işte
İzmire gittiğimde arkadaşımın düğünde giydim. annem nişandan önce giyme dedi ama çok sinirlendim kayınvalideye başlarım nişanına vs giydim. daha nasıl bi uğursuzluk gelebilir ki.. Nişan günümden nefret ediorum.. düğünlerde giymek için bi elbisem oldu oh :86:

aa az kalmış tatlım salondamı yapıcaksınız :)) darısı basıma...evet canım tesadüfen gördüm ender kuzenimin adı :)

az sayılır işte bi ay :26:

Salon tuttum. kayın validem biz evde istiyoruz dedi.. sana ne demiim kırılmasın vs binbir güçlükle annemi eve ikna ettim. sonra bohça denilen adetten haberi olmadığını söledi düğünde yaparız dedi. ona da tamam dedim. zorla cici mi aldırıcam vs. özel bi durumumuz var onlar izmirde ben ist.da eşim ingilterede. yani evlendiğimizde evimiz olmicak burda çeyiz vs. evlenip gidicem nasipse. ondan umursamadı sanırım

Bu hafta nişan mekanı konusunda biz derken aslında Ben dediğini farkettik. kayınpeder, kayınvaliden delirmiş beni çileden çıkarıo dedi. sordum anlattı hepsi dışarda istermiş ama o kafasına göre ev die diretmiş vs. ben tuttuğum yeri iptal ettim bi ay kala mekan bulamam dedim. elbisemide eve göre aldım. dışarısı olsa nişanlık alırdım vs. Şimdi geldiğimiz durumdan kimse memnun değil. ilk çocuğum oğlum die özeniodu içine etti günümüzün. şimdi bizde heves kalmadı bilmiom onlarda varmı ben arkadaşımın arkadaşının doğum gününe gider gibi gidicem nişanıma. sonra evli evine köylü köyüne. bitse de gitsek moduna girdim şu dakka itibari ile umursamıorum

inşallah senin böle olmaz içine sinsin dilediğini yaşayabileceğin bi nişanın olsun. senin ne zaman ?

aaa tatlımmm tuttuğun yeri de iptal etmişsin, nerde olacak şimdi, ne giyeceksin? ayy çok ayıp etmiş kayınvaliden yaa, zaten pek bi suskundu, hiç hazırlıklar için bi ses çıkarmıodu ilk başlarda da... demek bundanmış:26:

canım bizim daha isteme olmadı haftaya tanışma olcak gibi ama bakalım nasip :)))elbiseni beğendim canım benim hoşda durmuş üzerinde...ama eğer dışarıda olucaksa nişanlık tarzı istiyorsan kiralarsın tatlım içinde kalmasın en azından..o gun gelsin canım iyce yaklassın hevesin tekrardan gelir bence..

sessiz atın çiftesi pek oluodu dimi ya aslında benim için bi sorun yok. eğlenemeyecek olanlar onların tarafı. ben nişanlımla ve kuzenlerimizle kardeşlerimizle gençlerle eğlenicem her koşulda. böyle yapması onun misafirlerini eve tıktı . sanırım onun yüzü kızarmış olmalı..

Şimdi Küçükyalı sahildeki Pinhana bakıorum. orası olmazsa hiç kurcalamadan evde yapıcam. Yukarıdaki elbiseyi giyicem

Hayırlı olsun öncelikle tanışma isteme en gergin şeydi bu yolda ama en kolay o gidio sanırım :78: teşekkür ederim elbise konusundaki yorumun için. dışarısı olursa nişanlık kiralayabilirim. bulursam bi yer tabi. saçma olmaz dimi kabarık nişanlık. dışarda olursa yani hevesim sanmıorum ama ister istemez heyecanı olacak çünkü herşeyle ben tek başıma ilgileniorum. herkes bana soruo o yüzden o gergin heyecana bulaşıcam demektir

hayır tatlım hiç abartı olmaz nişanlık,bende öyle dusunuyorum kısmet olursa dışarda olursa nnişanlşık düşnyrm evde olursa bu kıyafetn iyi ama

ewet canım aynen öyle
o gece sizin geceniz, eğlenmenize bakın, kayınvaliden utansın misafirlerine karşı...
Elbisen çok güzel zaten, daha önce de söylemiştim.. ama dışarıda olursa biraz daha kabarık bişey giyersen daha güzel olur tatlım, ama bulamazsan bu da olur tabi

çok haklısın iş benden geçti artık. çok şükür ailelerinde herkes bana hak verio

Şimdi kiralama için istanbulda yer bakıorum. bulabilirim inşallah :26:

hayır tatlım hiç abartı olmaz nişanlık,bende öyle dusunuyorum kısmet olursa dışarda olursa nnişanlşık düşnyrm evde olursa bu kıyafetn iyi ama

teşekkür ederim canım moral verdinn bakalım bakalım kiralık bulabilirsem güzel olur

İşte önemli olan da bu zaten, ailesinin senin haklılığını biliyor olması... çünkü bilmeseler "aa kız tarafı bi salon bile tutmadı" derlerdi. Allah'tan kayınvalidenin hatası olduğunu biliyorlar. Bu arada pinhan'a baktım netten, çok hoş biyer, ayarlayabilirsen çok güzel olur tatlım. Allah gönlüne göre versin.
Kiralık nişanlık da bulursun bence, her modaevi kiralıyor neredeyse...
Bulduğun zaman onu da ekle bi görelim canım.
Ben de bu haftasonu artık diktirmeye başlayacağım nişanlığımı kısmetse:18:

hadi hayırlısı olsunn çok tatlı bi heyecan bu kıyafet işi :87:

eğer pinhana karar verirsem mutlaka nişanlık kiralarım. ve tabi mutlaka foto foto foto :82:

hadi hayırlısı olsunn çok tatlı bi heyecan bu kıyafet işi :87:

eğer pinhana karar verirsem mutlaka nişanlık kiralarım. ve tabi mutlaka foto foto foto :82:
ewet ben daha önce gezdim modaevlerini, bikaç model denedim beğendim ama hala kararsızım, aşkerim de beni bekle beraber beğenelim dedi, bu haftasonu izne gelecek, beraber beğenip karar vereceğiz inşallahh, şimdiden heyecan bastı yahu
canım pinhan olursa yemekli mi olacak peki, kaç kişi olacaksınız? nasıl bişi olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…