• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama karameli açmak zorunda mıyım?

sln1310

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
102
0
96
Bartın
arkadaşlar saçımda siyah boya vardı evde kendim açarak bu rengi yaptım. karamel yani.. ama simdi de alttaki fotoğraftaki gibi olsun istiyorum. açmak zorunda mıyım? açıcı+boya yapmadan açıcılı boya ile boyasam nasıl olur? yada direk açık sarı tutar mı? birde benim 3 cm dibim geldi şu an. normalde de açık kumralım. açtığımda orası daha sarı olabilir yani. açmadn önce karamelle dip boyası mı yapmalıyım?

çok soru sordum biliyorum ama fikir verirseniz coooooook mutlu olurum :)

Son düzenleme:
arkadaşlar saçımda siyah boya vardı evde kendim açarak bu rengi yaptım. karamel yani.. ama simdi de alttaki fotoğraftaki gibi olsun istiyorum. açmak zorunda mıyım? açıcı+boya yapmadan açıcılı boya ile boyasam nasıl olur? yada direk açık sarı tutar mı? birde benim 3 cm dibim geldi şu an. normalde de açık kumralım. açtığımda orası daha sarı olabilir yani. açmadn önce karamelle dip boyası mı yapmalıyım?

çok soru sordum biliyorum ama fikir verirseniz coooooook mutlu olurum :)

açamadan açık renk herhangi bir ton tutturamazsın cnm kesinlikle kuaförlerde açık karamael vs. tonlar için önce orielle açıp sonra boyuorlar o yüzden aaa kuaförler ne güzel tutturuo dioruz
koleston açıcı al aynı zamanda bu renk boyayıda al önce koleston yğun renk açıcı ile aç yıka kurut ardından boya istediğinde renge tutacaktır

bu cok kotu oldu cunku siyahı acıp bu renk yaptığmda yıpranmıştı yeni yeni toparlanıyo sacım :( o zmn once dip boya yapıyım oyle yapıyım acma işlemini..

Back